Ce face Antonia atunci când nu face muzică? Sală! Iar asta se vede în fiecare poză pe care o postează pe Instagram și în care își pune în valoare corpul tonifiat. 

Alex Velea i-a insuflat și Antoniei pasiunea pentru sport și pentru un stil de viață sănătos, iar artista arată impecabil. Antonia își bucură și fanii de pe Instagram, din când în când, cu poze în care își etalează formele perfecte. Iar cea mai recentă poză pe care a postat-o i-a făcut pe cei care o urmăresc să uite de frigul de afară. 

Antonia s-a fotografiat îmbrăcată într-un body negru, decupat în zona abdomenului și cea a bustului. ”I was kinda feeling my progress here...”, a scris Antonia în dreptul fotografiei. Fanii au înroșit butonul de like, iar poza a adunat peste 100 000 de aprecieri în doar câteva ore. 

Corpul tonifiat cu efort se menține! Antonia petrece ore bune în sala de forță, în fiecare săptămână, pentru a arăta perfect. În urmă cu câteva zile, a postat o fotografie de la sală, în dreptul căreia a scris: ”My second passion! #gymaddict”.