Ce au în comun John Legend, Carrie Underwood, Whitney Houston, Lidia Buble și alți artiști? Ei, bine, toți au început să cânte în corul bisericii, înainte de a ajunge pe marile scene. Se întâmpla în urmă cu mulți ani, pe vremea când erau doar niște copii și habar n-aveau cât de departe vor ajunge.

Șapte artiști ”duși” la biserică. Vezi cine mai este în top lângă Kanye West!

Acum au lumea la picioare și milioane de oameni le ascultă muzica, dar începuturile lor ca artiști au fost modeste, smerite chiar, în sensul religios al cuvântului. Partea cea mai tare este că, în cazul unora dintre ei, încă mai există pe internet imagini cu ei din acea perioadă. 

Tina Turner - a cântat în corul unei biserici din Canada înainte să fie celebră.

Whitney Houston - a cântat în cor la The New Hope Baptist Church din New Jersey.

Carrie Underwood - a început să cânte în corul bisericii din comunitatea ei de la o vârstă foarte fragedă. 

John Legend - a fost liderul corului de la Bethel AME Church din Scranton. Mai târziu a trecut la next level și a început să cânte la nunți. 

Kevin Costner - a cântat în corul unei biserici Baptiste când era adolescent.

Usher - a început să cânte tot în corul bisericii, când avea 6 ani.

Brandy Norwood - a luat contact cu muzica prima dată în corul bisericii la care mergea familia ei.

Katy Perry - a cântat muzică bisericească la începutul carierei. Se întâmpla la începutul anilor 2000 și cânta cu numele ei adevărat, Kate Hudson. 

Lidia Buble - a cântat la biserica unde tatăl ei era preot, alături de toată familia. Încă mai știe cântecele și a făcut o demonstrație și la Morning ZU, în urmă cu câțiva ani