Chiar dacă au milioane de urmăritori, artiștii sunt foarte selectivi atunci când vine vorba de persoanele cărora să le dea follow back. Dacă ne gândim că Beyonce nu o urmărește nici măcar pe mama ei pe Instagram, deja parcă nu ne mai surprinde nimic. 

Există o categorie specială de artiști cărora le place să primească, dar nu să ofere. Așa se face că unele dintre ei pot trăi liniștiți și fără să urmărească pe cineva pe Instagram. Atâta timp cât au milioane de urmăritori și de aprecieri la tot ceea ce postează, restul nici nu mai contează. 

Cel mai recent exemplu de artist care a apăsat butonul de unfollow pentru toată lumea este Billie Eilish. Artista a scos pe toată lumea de la follow fără nicio explicație. Singura postare legată de acest eveniment a fost un Insta story în care a scris ”Dacă îți urmăresc abuzatorul, dă-mi mesaj privat și-i voi da unfollow. Te susțin.” Postarea a fost ștearsă la scurt timp, iar fanii au început să emită teorii despre decizia lui Billie. Cel mai probabil, artista vrea să tragă un semnal de alarmă asupra abuzului.

Uite cine se află pe listă: