Sunt de modă veche sau sunt pe val? Există mulți artiști care și-au găsit sufletul pereche, dar care nu au de gând să oficializeze relația în fața Marelui Internet sau în fața ofițerului de stare civilă. Cu sau fără un act sau un nume comun, mulți dintre ei au povești de dragoste desprinse parcă din povești.

Când vine vorba de relații, vedetele se împart în două categorii: cei care se grăbesc să oficializeze tot și cei care merg pe principiul ”go with the flow”. Oficializarea relației și căsătoria nu mai reprezintă o prioritate pentru ei, nici măcar pentru cei care și-au extins familia și aud doi sau trei copii. Fericirea este pe primul loc pentru ei și atâta timp cât relațiile lor au trecut peste o pandemie, vedetele sunt convinse că vor trăi fericite până la adânci bătrâneți.

Decât să aibă conturi pe social media la comun, mai bine asa. Uite cine nu s-a grăbit deloc să pună poze pe Instagram cu iubi!

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au cunoscut la începutul lunii septembrie, dar primele poze au apărut pe Instagramul Lidiei abia la începutul lui octombrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

 

Adele s-a afișat pentru prima data oficial pe Instagram alături de cel care i-a furat inima. Artista și iubitul ei, Rich Paul au mers împreună la nunta prietenului lor, Anthony Davis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Rihanna. ”Să fii într-o relație cu Rihanna este perfect. Nici nu ar avea cum să fie altcumva, atât timp cât o am lângă mine pe ”the one”. Să fiu tată este în ADN-ul meu. Cred că aș fi un tată incredibil.”, declara Rocky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Emrata și-a ținut atât de secret iubitul, încât fanii au aflat că cei doi formează un cuplu fix cu două zile înainte de nunta celor doi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Taylor Swift este cunoscută pentru sursa de inspirație pe care o are mereu în piesele ei, și anume iubiții sau foștii iubiți. De data asta, tot ce se știe despre relația lui Tay-Tay este că pe iubitul ei îl cheamă Joe Alwyn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Zendaya. Cei care au urmărit cele mai recente proiecte în care apare Zendaya, sigur și-au pus un semn de întrebare cu privire la relația dintre ea și Tom Holland. Dacă la început cei doi declarau că sunt colegi de platou, eventual, cel mult amici, între timp lucrurile au evoluat, iar Zendaya și Tom formează cel mai fresh cuplu de la Hollywood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Halsey. Relația lui Halsey cu Aydin este foarte serioasă, mai ales că cei doi și-au făcut deja tatuaje pereche și au și un copil împreună. Chiar dacă nu se afișează pe Instagram, Halsey pare să fie foarte liniștită alături de Alev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)