Ariana Grande pare să aibă lumea la picioare şi că toată lumea din jurul ei o iubeşte. Totul e o iluzie pentru că presa din Statele Unite ale Americii susține că din ce în ce mai mulți oameni ajung să o urască. Motivul? Cântăreața se pare că e cam fițoasă, iar acest lucru nu e spus doar de o singură persoană. Cam nasol, nu?

Big Sean - Cei doi s-au despărțit la început de 2015, chiar înainte să împlinească un an împreună. Se pare că rapper-ul i-a dat papucii pentru că era prea fițoasă.

Miley Cyrus - Şi Miley spune că Ariana e cam fițoasă deşi nu prea are de ce să aibă "aere".

Mariah Carey - Multă lume le compară pe cele două, iar Mariah s-a săturat să tot audă acest lucru. 

Solange Knowles - A făcut public faptul că nu o suportă pe Ariana printr-un mesaj pe Twitter.

Mayim Bialik - Actrița din "The Big Bang Theory" a criticat-o în dese rânduri pe Ariana pentru modul în care se promovează.

Giuliana Rancic - Jurnalista o urăşte pe Ariana şi invers. Cele două au fost la un pas de o "păruială" în timpul unui interviu. Motivele nu se cunosc.

Victoria Justice - Cele două şi-au început cariera împreună în filme pentru copii, dar s-au certat din cauza competiției.

Jennette McCurdy - S-au cunoscut pe platourile de la Nickelodeon, dar s-au certat după ce Jennette s-a enervat că echipa de producție îi făcea toate mofturile Arianei.

Drake Bell - Actorul nu o suportă pe Ariana şi susține că e doar o "fetiță de bani gata".

Chrissy Teigen - Fotomodelul şi-a arătat de multe ori disprețul față de Ariana. Râde de fiecare dată când are ocazia de faptul că artista poartă urechi de pisică.