Nimeni nu se poate compara cu Ariana Grande, pe niciun plan. Poate că asta a născut și multe antipatii de-a lungul timpului.

Ariana Grande a reușit de-a lungul anilor să-și creeze o imagine perfectă și inocentă, dar se pare că unele vedete sunt de altă părere. Acestea o critică de ficare dată când au ocazia pentru comportamentul ei de divă. Chiar și așa, actuala doamnă Gomez nu pare să fie rănită de comportamentul unor colege de breaslă și nici n-ar avea de ce, având în vedere că îi merge din ce în ce mai bine pe toate planurile.

Ariana a fost mereu o fire diplomatică și a evitat mereu conflictele care a știut că îi vor leza imaginea. Fanii ei au apreciat mereu comportamentul ei, iar dacă cineva a supărat-o vreodată, clar a avut de-a face cu puterea Arianatorilor.

Uite cine se află pe lista celor care nu o suportă pe Ariana!

Mariah Carey​. Ariana Grande a fost numită de presa străină „noua Mariah Carey”, iar din acel moment, s-a iscat o rivalitate între cele două cântărețe. 

Miley Cyrus. Miley Cyrus și Ariana Grande au o relație destul de ciudată. Chiar dacă au colaborat în trecut și au lansat împreună o piesă, între cele două au existat și câteva discuții mai aprinse. Ariana Grande i-a spus, de-a lungul timpului, replici acide lui Miley:„Eram în backstage cu ea și i-am zi ”Cobori cu mine acum și facem o poză împreună, și crede-mă că acesta va fi cel mai bun lucru din viața ta, pentru că doar dacă te asociezi cu mine, vei reuși și tu să pari mai puțin copilă”, a declarat Miley Cyrus.

Chrissy Teigen. Soția lui John Legend a avut întotdeauna o problemă cu stilul Arianei Grande și nu s-a temut să facă public acest lucru:„Îmi place bentița ta cu urechiușe, mă face instant să te urăsc”, a scris Teigen pe Twitter.