Familia Kardashian nu mai are nevoie de nicio prezentare. Kris Jenner și cele cinci fete sunt  este unul dintre cele mai cunoscute și cele mai bine plătite persoane din toată lumea. Chiar dacă familia Kardashian este admirată de sute de milioane de fani, dar asta nu înseamnă că nu are și gașca ei de hateri.

Sunt unele dintre cele mai cunoscute persoane din lume, așa că este foarte ușor să devină ținta atacurilor, a jafurilor sau a urmăririlor periculoase. De-a lungul timpului, familia Kardashian s-a confruntat cu multe momente periculoase, însă au reușit să scape și să povestească tot. De departe, ce le deranjează cel mai mult pe fetele din Kardashian-Jenner este faptul că multe vedete nu le au la inimă și, oricât de indiferente ar putea părea, să afirme cineva public că nu te are la inimă nu este atât de simplu pe cât pare.

Uite cine se află pe lista de hateri a lui Kendall Jenner.

Taylor Swift. Tay-Tay și Kendall au fost amândouă combinate cu Harry Styles și, chiar dacă relațiile amândurora nu au durat o eternitate, Tay și Kendall nu au rămas deloc prietene. Mai mult, Taylor a atacat-o indirect pe Kendall în videoclipul ”Look what you made me do”, purtând cizme portocalii, așa cum obișnuia să poate Kendall.

Selena Gomez. Este ușor de înțeles de ce Sel nu o are la suflet pe Kendall. Modelul este BFF cu Hailey Bieber, soția lui Justin, fostul iubit al Selenei. Ăsta da triunghi amoros! Pe lângă asta, la un moment dat se pare că și Kylie a vrut să-l cucerească pe Justin în timp ce era într-o relație cu Selena.

Naomi Campbell. Supermodelul a fost mereu destul de vehementă și a spus de nenumărate ori că nu este deloc impresionată de ascensiunea lui Kendall în lumea modellingului. ”Bravo lor! Am impresia că generația mea de femei, precum Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington, Claudia Schiffer, a trebuit să muncim din greu pentru ceea ce avem acum. Am muncit și încă mai muncim și acum și dintr-o dată apar astfel de fete. Dar știți cum se pune - ceea ce vine ușor, dispare la fel de ușor” a declarat Naomi într-un episod din The Meredith Viera Show.

Rihanna. Motivul de ceartă dintre Kendall și Riri este prietena lor comună, Cara Delevigne. Riri a întrerupt orice legătură cu Cara pentru că s-a simțit trădată. ”Rihanna a avut mereu o atracție specială pentru Cara și se înțelegeau de minune, asta până când a apărut Kendall în peisaj”, a declarat o sursă pentru OK! magazine.

Nici sora ei mai mare, Kim nu stă deloc rău la capitolul hateri.

Beyonce nu o are deloc la suflet pe fosta parteneră a lui Kanye West. ””Beyoncé nu a plăcut-o niciodată cu adevărat pe Kim”. „Mai mult a tolerat-o, având în vedere prietenia dintre soții lor și faptul că au mai mulți prieteni comuni”, a declarat o sursă.

După conflictul de la gala VMA, Taylor Swift nu o suportă deloc pe Kim Kardashian. Kanye West a fost cel care a intervenit peste momentul lui Tay-Tay și a făcut-o să se simtă penibil.