Miley Cyrus este una dintre cele mai controversate artiste și, se pare că de-a lungul timpului, atitudinea ei a nemulțumit mai mulți colegi de breaslă.

Nu poți fi pe placul tuturor, iar Miley Cyrus se pare că s-a obișnuit cu asta. La cât de excentrică este, artista nu se ferește să spună ceea ce gândește fără să se cenzureze, iar asta, se pare, a bagat-o de cele mai multe ori în conflicte.

Așa arata lista de ”dușmani” a lui Miley!

Taylor Swift. Artista are la activ câteva certuri cu persoane importante. Tay-Tay a catalogat momentul lui Miley Cyrus susținut la Soho House în Toronto ca fiind ”grotesc” și ”dezgustător”

Nicki Minaj. Nicki Minaj și Miley Cyrus se află într-o relație tensionată. Se pare că Miley este cea care a creat situația mai puțin plăcută o dată cu versul „I love you Nicki, but I listen to Cardi". Întrebată ce părere are despre acest vers, Nicki Minaj a fost foarte hotărâtă în afirmații: „Doar găinile vorbesc despre adevăratele regine. M-a jignit fără niciun motiv în acel articol. În locul ei m-aș abține, mai ales că am văzut-o făcând lucruri rușinoase cu Mike WiLL.”

Kelly Clarkson. Este recunoscută pentru scandalurile din online, însă cearta cu Miley a început de la VMAa din 2013. Atunci, Kelly a postat un mesaj pe Twitter ”Am văzut câteva momente aseară la VMA care au fost pur și simplu  #pitchystrippers, iar cel al lui Miley se încadrează aici. Chiar dacă a șters după postarea, aceasta a ajuns la urechiile lui Miley.

Ed Sheeran. Chiar dacă nu ni-l putem imagina pe Ed certându-se cu cineva, se pare că artistul a avut ceva de spus la adresa lui Miley. Sheeran a spus la un moment dat că ”Miley are o voce bună, dar este împachetată greșit, iar dansul ei este tipic unei striperițe.”

Jay-Z. Miley Cyrus a spus că ea nu știe vreo piesă de la Jay-Z și că nu a fost impresionată din punct de vedere artistic de acesta. În replica, Jay-Z a lansat piesa ”Somewhereinamerica”, unde cântă "They see I'm still putting work in/Cause somewhere in America/Miley Cyrus is still twerkin'."

Katy Perry. Deși a susținut-o mult pe Miley, artista a fost foarte deranjată de un gest făcut de aceasta. ”Eram pe aceeași scenă și am vrut să o sărut, așa cum fac fetele, și ea s-a dat în spate și și-a retras capul.”