Kendal Jenner este unul dintre cele mai cunoscute și cele mai bine plătite modele din toată lumea. Sora lui Kim este admirată de sute de milioane de fani, dar asta nu înseamnă că nu are și gașca ei de hateri.

Kendall Jenner a apărut de nicăieri și a cucerit toate podiumurile. Creatorii de modă se bat pentru prezența ei în defilările de modă, iar asta a atras de multe ori antipatii. Ken nu a fost niciodată adepta scandalurilor, dar asta nu înseamnă că haterii ei au încetat să arunce cu săgeți de răutate spre ea.

Acum, prezentările de modă nu au mai fost la ordinea zilei din cauza pandemiei, dar Kendall s-a reprofilat și s-a lansat în industria băuturilor alcoolice. Ken și-a lansat propriul brand de Tequilla, ”818” și asta a generat deja primele valuri de reacții. 

Lansare cu scandal. Kendall Jenner, domeniu neinspirat pentru cel mai nou business. De ce se revoltă fanii?

Uite cine nu o are la suflet pe sora lui Kim Kardashian!

Taylor Swift. Tay-Tay și Kendall au fost amândouă combinate cu Harry Styles și, chiar dacă relațiile amândurora nu au durat o eternitate, Tay și Kendall nu au rămas deloc prietene. Mai mult, Taylor a atacat-o indirect pe Kendall în videoclipul ”Look what you made me do”, purtând cizme portocalii, așa cum obișnuia să poate Kendall.

Selena Gomez. Este ușor de înțeles de ce Sel nu o are la suflet pe Kendall. Modelul este BFF cu Hailey Bieber, soția lui Justin, fostul iubit al Selenei. Ăsta da triunghi amoros! Pe lângă asta, la un moment dat se pare că și Kylie a vrut să-l cucerească pe Justin în timp ce era într-o relație cu Selena.

Naomi Campbell. Supermodelul a fost mereu destul de vehementă și a spus de nenumărate ori că nu este deloc impresionată de ascensiunea lui Kendall în lumea modellingului. ”Bravo lor! Am impresia că generația mea de femei, precum Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington, Claudia Schiffer, a trebuit să muncim din greu pentru ceea ce avem acum. Am muncit și încă mai muncim și acum și dintr-o dată apar astfel de fete. Dar știți cum se pune - ceea ce vine ușor, dispare la fel de ușor” a declarat Naomi într-un episod din The Meredith Viera Show.

Rihanna. Motivul de ceartă dintre Kendall și Riri este prietena lor comună, Cara Delevigne. Riri a întrerupt orice legătură cu Cara pentru că s-a simțit trădată. ”Rihanna a avut mereu o atracție specială pentru Cara și se înțelegeau de minune, asta până când a apărut Kendall în peisaj”, a declarat o sursă pentru OK! magazine.