Atunci când arunci pe net un comentariu de hate, îți asumi riscul de a suporta consecințele. Iar consecința vine, de cele mai multe ori, sub formă de block. Vedetele nu prea stau la discuții atunci când au de-a face cu hateri sau cu oameni care trollează pe social media și nu se gândesc de două ori înainte de a apăsa butonul ”block”. 

Un utilizator de pe Reddit a pornit o discuție extrem de interesantă și a întrebat ”Ce vedetă ți-a dat block pe social media și de ce?” Răspunsurile nu au întârziat să apară și toți cei care au răspuns au împărtășit câte o poveste juicy despre cum și-au luat block de la staruri. Cine a avut dreptate și dacă a fost justificată decizia de a-i ”pedepsi” cu block? Asta nu știm, dar te lăsăm pe tine să hotărăști!

”Gordon Ramsay. Aveam 13 ani și eram într-un chat pe Twitter cu mai mulți prieteni, iar unul dintre ei îl avea la follow și s-a gândit să îl adauge în chat. Ne-a blocat pe mai mult de jumătate dintre noi. Eu i-am dat și un mesaj privat în care l-am întrebat dacă pot să mă înscriu la Master Chef, pentru că știu să fac ramen noodles și cred că și asta a contribuit la decizia de a-mi da block”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

”Am fost blocat de Caitlyn Jenner pentru că i-am amintit câte milioane a cheltuit sponsorizând politicieni care erau anti-LGBT”. 

 

”Dr. Phil m-a blocat pe Instagram pentru că i-am comentat că vreau să îmi trec dinții prin mustața lui”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Phil (@drphil)

”Chance The Rapper m-a blocat după ce și-a lansat ultimul album, iar eu i-am comentat ”This shit is dookie” și am primit 600 de like-uri la comentariu într-o oră”.

 

”Jeffree Star m-a blocat odată pe MySpace pentru că îi tot lăsam comentarii pe pagină cu ”Hey man, great party last night!” ca să primesc follow de la fani de-ai lui. După vreo trei astfel de comentarii, s-a enervat și mi-a spus să mă opresc, după care mi-a dat block”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

”Hailey Bieber... I-am amintit de postarea ei rasistă din trecut, după ce s-a plâns de hate-ul din online, pe Instagram, pentru a nu știu câta oară”.