Zi de sărbătoare pentru Kanye și pentru prietenii lui. Rapperul împlinește azi 44 de ani și, chiar dacă miliardara Kim nu mai este alături de el, sigur va primi măcar un mesaj din partea ei. Anyway, Happy Birthday, Kanye!

Kim Kardashian și Kanye West nu se mai joacă de șoarecele și pisica. Cei doi au decis că este timpul să pună punct relației pe care o au de șapte ani și pare mai convinși ca niciodată că separat le va fi cel mai bine. După lungi încercări de a conviețui sub același acoperiș, Kim și Kanye au ajuns la concluzia că puțină distanțare nu face rău. Chiar dacă au avut un mariaj de 7 ani, înainte de a fi unul cu celălalt, atât Kim, cât și Kanye se pot lăuda cu câteva relații la activ.

Chanel Iman. Kanye și modelul Victoria’s Secret au fost văzuți mult timp împreună în 2010. Chiar dacă nu au confirmat relația, fanii celor doi sunt convinși că între ei a fost mai mult decât o prietenie.

Selita Ebanks. Modelul a apărut în filmul produs de Kanye, ”Runway”, iar tot ceea ce s-a întâmplat după a fost negat atât de Kanye, cât și de Selita.

Melody Thornton. Rapperul și membra Pussycat Dolls au participat la numeroase evenimente în 2010, dar, așa cum și-a obișnuit fanii, Kanye nu a declarat nimic oficial.

Amber Rose. Kanye a avut o afinitate pentru modele, iar Amber s-a aflat pe lista lui. Modelul a apărut în videoclipul rapperului, ”Flashing Lights”, iar mai apoi Kanye a lansat multe piese cu referire la model. 

Alexis Phifer. Designerul și Kanye au format un cuplu în 2002 și au fost împreună timp de 6 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2006, dar mariajul lor a durat doar 18 luni.

Sessilee Lopez. Cei doi au format un cuplu pentru o perioadă scurtă de timp, așa că nu este de mirare că nu multă lume nu știe de ei.

Brooke Crittendon. Kanye și Brooke s-au întânit în 2006, atunci când rapperul luase o pauză de la relația cu Alexis.