Fără doar și poate, Olivia Addams este una dintre revelațiile noului val de muzică de la noi. Artista poate spune că are multiple talente, de la a scrie piesele pentru ea, dar și pentru alții, până la a face senzație pe TikTok.

Nu este adolescent care să nu fi auzit de Olivia Addams și asta nu doar de pe TikTok. Olivia a cucerit toate topurile cu piesele ei care inevitabil rămân în memoria fanilor. Într-un timp foarte scurt, Olivia a ajuns să se laude cu piese compuse pentru Antonia, Lidia Buble și JO, toate cu zeci de milioane de vizualizări.

Olivia Addams a avut un parcurs foarte interesant până a ajuns să facă senzație în domeniul muzical. La vârsta de trei ani, Olivia a făcut parte din grupul muzical Alegretto și chiar a avut și câteva joburi care nu au avut nicio tangență cu muzica. Olivia a fost pentru scurt timp un broker de succes pe departamentul de vânzări în zona de limbă germană. Artista este singura din familie care cochetează cu munca, mama ei fiind avocat, iar tatăl ei fiind contabil. 

Acum, piesele ei fac senzație pe Youtube și pe TikTok, iar comunitatea ei de fani crește pe zi ce trece. Uite pe ce piese și-a mai pus artista semnătura de-a lungul timpului! Sigur nu vor fi ultimele!

Antonia - Matame

JO - Răpitor

Cleopatra Stratan - La ușa mea