Deși anul 2022 de abia a început, unele vedete nu au vrut să stea pe gânduri. După ce și-au găsit sufletul pereche au decis că cea mai inteligentă mișcare este să nu-l piardă.

Anul 2022 se anunță a fi unul excelent pentru multe vedete. Chiar dacă au trecut doar două luni din noul an, vedetele de peste Ocean au fost convinse că acum este momentul perfect pentru a face pasul cel mare. Bărbații au plecat încă de anul trecut în căutarea inelului perfect și se pare că au dat lovitura.

Cea mai recentă logodnă care i-a luat pe toți prin surprindere este cea a lui Joey King cu Steven, dar cei doi nu sunt singurii. Uite cine s-a logodit anul acesta! Lista este destul de scurtă, dar nu este încheiată.

Joey King.Nu am știu că prezența unei persoane poate însemna „acasă”. Nu am știut că dragostea poate fi atât de frumoasă. Nu am știut nimic din toate astea până când te-am întâlnit pe tine. 2.02.2022 a fost data în care m-ai cerut de soție și m-ai făcut cea mai norocoasă femeie. Să trăiesc o veșnicie alături de tine sună ca un vis devenit realitate, așa că hai s-o facem”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joey King (@joeyking)

Lana Condor, îndrăgita actriță din seria „To All The Boys I Loved” s-a logodit și ea anul acesta, iar decorul și planul gândit de iubitul ei au fost desprinse din povești.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lanacondor

Macaulay Culkin și iubita lui, cunoscuta actriță din serialul de pe Disney „Viață minunată pe punte” și-au unit destinele. Brenda Song a devenit mămică anul trecut, așa că fanii se așteptau la acest pas.

Machine Gun Kelly și Megan Fox. MGK nu a mai putut aștepta, așa că a îngenuncheat în fața iubitei sale și i-a adresat marea întrebare. Având în vedere că a spus mereu că MGK este „her bloody Valentine”, răspunsul nu avea cum să nu fie unul pozitiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Nicole Martin și Anthony Lopez. Actrița din „Real Housewives of Miami” a fost cerută de soție chiar la trecerea dintre ani. Totul a avut loc într-un cadru intim, fix așa cum și-l imagine Nicole. 

Simon Cowell și Lauren Silverman. Creatorul „X Factor” a gândit fiecare detaliu înainte de a o cere de soție pe aleasa inimii lui.Totul a avut loc când cei doi erau în vacanță în Barbados.

Josh Duhamel și Audra Mari. Actorul Josh a fost cel mai inspirat la acest capitol. Josh și-a cerut iubita de soție printr-un mesaj ascuns într-o sticlă. How cool is that?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)