Așa cum era de așteptat, vedetele de la Hollywood excelează aproape la orice capitol, unul dintre acestea fiind modul în care și-au cerut în căsătorie partenerele. 

Vedetele de la Hollywood fac tot ceea ce pot pentru a le cuceri pe partenerele lor, iar la capitolul imaginație nu au stat deloc prost. Au stat și au gândit luni întregi marele momente, au pregătit toate detaliile, iar răspunsul a fost pe măsura așteptărilor.

Uite care au fost cele mai frumoase cereri în căsătorie de la Hollywood:

Nick Jonas și Priyanka Chopra au fost extrem de rapizi. Nick a îngenuncheat în fața actriței și a întrebat-o dacă vrea să îl facă cel mai fericit om de pe pământ, iar după răspunsul afirmativ a așteptat 45 de secunde...cel mai lungi secunde din viața lui.

Kim și Kanye au fost unul dintre cele mai excentrice cupluri, așa că nici cererea în căsătorie nu putea fi banală. Kanye a închiriat un stadion pentru a o aniversa pe Kim, iar pe unul dintre ecrane scria ”TE ROG, CĂSĂTOREȘTE-TE CU MINE!”

Christina Aguilera a fost cerută de soție într-o cameră de hotel. Soțul ei, Jordan Bratman a aranjat întreaga cameră cu petale de trandafiri și cutii care conțineau versuri din poeziile pe care le-a scris pentru ea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Justin Timberlake a ales o locație specială pentru marele eveniment, în munții Wyoming. "Justin știe cât de mult îmi place snowboarding-ul, așa că a fost locul perfect", a mărturisit Jessica Biel.

Scarlett Johansson a dezvăluit în cadrul show-ului lui Ellen că soțul ei, Colin Jost a cerut-o de soție în stilul James Bond.

Matthew McConaughey, câștigătorul premiului Oscar i-a făcut surpriză viitoarei soții, Camila Alves, chiar în ziua de Crăciun, ascunzând inelul în interiorul a opt cutii imense. În ciuda gestului extrem de romantic, Camila nu a răspuns imediat. "Primul cuvânt pe care mi l-a zis nu a fost 'da', dar nu va pot spune care a fost", a dezvăluit la un moment dat Matthew.