Când ești vedetă și toate blițurile paparazzilor sunt îndreptate către tine, organizarea unei nunți în secret poate fi o adevărată provocare. Celebritățile de peste Ocean și-au propus ca unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor să fie unul intim și se pare că unora le-a reușit.

Azi sunt doar doi tineri îndrăgostiți, iar mâine apar cu verighetele pe deget. Ca să scape de paparazzi şi fani nepoftiți multe vedete aleg să se căsătorească în secret. Unele dintre ele încearcă să își țină chiar și viețile private… cu adevărat private. Da, și starurile fac eforturi fantastice pentru ca cele mai importante zile din viețile lor să rămână un secret.

JLo și alesul inimii ei, Ben Affleck s-au căsătorit după luni bune de relație. Cei doi au obținut dreptul de a se căsători în Clark County, Nevada, iar totul a avut loc într-un cadru restrâns. „Totul a fost foarte, foarte restrâns. Și-au dorit doar să se căsătorească și fix asta au făcut”, a spus o sursă pentru People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Keanu Reeves și Alexandra. Actorul este recunoscut pentru stilul de viață simplu pe care îl abordează, dar și datorită faptului că nu îi place deloc să iasă în evidență. Cum asta îl definește cel mai bine, Keanu a decis ca și cel mai important eveniment din viața lui să aibă loc tot în secret. Astfel, actorul din „Matrix” și-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Alexandrei Grant, cea care îi este alături de mai bine de patru ani.

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au unit destinele, iar totul s-a întâmplat în mare secret. Potrivit declarațiilor unor prieteni, Kourt și alesul inimii ei s-au căsătorit în Las Vegas, la celebra capelă. „Nu știam despre cine este vorba până când nu s-au prezentat la eveniment. M-au anunțat cu 24 de ore înainte pentru că voiau să fiu neapărat acolo. Au plătit și au cerut să fie prezent Elvis Presley, așa cum se obișnuiește. Am stabilit toate detaliile, totul a decurs ca la carte și asta a fost”, a declarat pentru People Marty Frierson, proprietarul One Love Wedding Chapel.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au căsătorit după aproape șase ani de relația la ferma lui din Oklahoma, în cadrul unei ceremonii restrânse. Shelton a construit chiar și o mini-capelă pe domeniul fermei, pentru a putea să se cunune religios cu logodnica sa. 

Este al treilea mariaj pentru cântărețul de muzică country, în timp ce Gwen Stefani este la a doua căsătorie. Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru The Voice, în 2015, ambii fiind jurați în emisiune. Au început să iasă împreună, iar la finalul aceluiași an și-au făcut publică relația. În 2020, Blake a cerut-o în căsătorie pe Gwen, după cinci ani de iubire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Ariana Grande și Dalton Gomez. Ariana Grande s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, agentul imoboliar Dalton Gomez. Cei doi și-au dorit o ceremonie restrânsă și se pare că le-a reușit. Cuplul a avut 20 de invitați, iar ceremonia oficială a avut loc în Montecito, la una dintre proprietățile Arianei Grande. Toată oficializarea a venit la aproape 6 luni de la logodnă. 

Ariana Grande și Dalton Gomez și-au oficializat relația la finalul anului 2020, iar acum Dalton și-a schimbat poza de profil. Artista și agentul imobiliar formează un cuplu de la începutului anului 2020, iar lucrurile au mers atât de bine între cei doi, încât Dalton a decis să nu piardă timpul și să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii. Ariana a spus da și le-a dat și fanilot vestea cea mare printr-o serie de imagine postate pe Instagram.

Zayn Malik și Gigi Hadid. Ingrid Michaelson, colaboratoarea lui Zayn a făcut un live pe Instagram unde nu s-a ferit să răspundă celor mai mari curiozități venite din partea fanilor. Fără să își dea seama și luată de valul sincerității, Ingrid a făcut o afirmația care a dat toată presa peste cap și pe care cu siguranță o va regreta.

Ingrid și Zayn au colaborat pentru piesa ”To begin again”, așa că asta a fost ocazia perfectă pentru Ingrid să dezvăluie cum a luat naștere piesa. ”Nu ne-am întâlnit niciodată. Zayn nu face lucruri pe care nu vrea să le facă și faptul că a făcut această piesă este flatant. Acum că este căsătorit și are și un copil, face numai lucrurile pe care vrea să le facă.”

Katy Perry și Orlando Bloom. Fanii cuplului Perry-Bloom sunt măcinați de o întrebare esențială: s-au căsătorit sau nu cei? Cu câteva luni în urmă, Orlando și Katy se aflau în vacanță în Hawaii alături de fetița lor, iar paparazzi nu aveau cum să nu fie pe urmele lor. Detaliul care le-a atras atenția tuturor a fost verigheta pe care Katy o purta pe deget și pe care nu s-a sfiit să o ascundă. Presa internațională crede că cei doi și-au oficializat relația într-un spațiu restrâns, mai ales că pandemia oricum nu le permitea să aibă mulți invitați.

Ed Sheeran și Cherry Seabron. Ed și iubita lui din adolescență au spus ”da” într-un cadrul intim. Cei doi nu și-au dorit să facă mare tam-tam din nunta lor, așa că au făcut totul în secret. ”Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost un eveniment foarte discret, doar câţiva colegi de şcoală, câţiva membri ai familiei şi preotul. Au fost prezente doar 40 de persoane, nici Taylor Swift, nici responsabili ai casei de discuri, membri ai familiei regale sau vedete pop. Nu şi-a dorit agitaţie, a dorit ceva cu adevărat al lor, o căsătorie restrânsă de iarnă”, a declarat o sursă.

Beyonce și Jay-Z. Pe cât de populari sunt, pe atât de discreți au fost cu privire la nuntă. Queen B și Jay-Z s-au căsătorit în secret în anul 2007, în timpul unei vacanțe la Paris. ”Ei nu au vrut să fie în centrul atenției, cum sunt de obicei. Au vrut să fie ceva intim și romantic. A fost minunat și amândoi sunt foarte fericiți” declara o sursă la acel moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Sophie Turner și Joe Jonas. Cei doi îndrăgostiți au spus “DA!”, pe 1 mai, imediat după Gala Premiilor Billboard, unde Joe a cântat alături de frații lui, Nick şi Kevin, iar Sophie a fost prezentatoare. Ceremonia-surpriză a avut loc la Las Vegas și a fost oficiată de o sosie a lui Elvis Presley.

Sophie a ales să poarte o ținută atipică: o salopetă albă și un voal, iar Priyanka Chopra, soția lui Nick Jonas a fost domnișoară de onoare. Cunoscutul DJ Diplo a postat câteva fotografii de la nuntă pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sophie Turner (@sophiet)

Cardi B și Offset.  Cardi a postat pe Instagram un mesaj prin care și-a anunțat fanii că ea și Offset formează o familie. Evenimentul a avut loc în septembrie 2017, în Georgia. Toată lumea știa că sunt doar logodiți, dar imediat ce a apărut știrea că s-au și căsătorit, Cardi a confirmat-o. 

”Într-o dimineață de septembrie ne-am trezit și ne-am hotărât să ne căsătorim. Am găsit pe cineva care să oficieze căsătoria și am fost doar noi doi și verișorul meu. Am spus DA fără rochie, fără machiaj și fără inel”, a povestit Cardi B.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth. La ceremonia organizată la conacul lor din Franklin, Tennessee, au participat frații mirelui, Luke și Chris Hemsworth, dar și surorile cântătreței, Noah și Brandi Cyrus. Miley și-a dorit că această oficializare să fie intimă, iar Liam i-a respectat dorința. ”Vecinii nu au avut niciun indiciu că ar fi vorba de o nuntă. Copiii alergau de colo-colo. A fost o nuntă în stil hippie. Și toate animalele ei se plimbau, o nebunie! Mancarea a fost vegetariană și oganică”, a declarat o sursă.

Justin Bieber și Hailey. S-au logodit după doar câteva săptămâni de relație, iar apoi au surprins pe toată lumea când au anunțat că nu se mai grăbesc cu nunta. Toată lumea știa că Justin Bieber și Hailey Baldwin se vor căsători în 2019. Asta până când cei și-au făcut curaj, s-au luat de mână și au pășit la starea civilă.

Conform Daily Mail, Justin și Hailey au intrat într-un birou care acordă licențe de căsătorie din New York. Martorii oculari spun că artistul a început să plângă și i-a spus modelului: ”Abia aștept să mă însor cu tine, iubito”. După toate aceste speculații, Biebs și modelul Hailey au organizat și o petrecere la care au fost invitați cei mai buni prieteni și așa a aflat toată lumea că au devenit domnul și doamna Bieber.

 

Pe cât de extrovertită este, pe atât de secretoasă a fost Alexandra Stan cu unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei. Artista s-a căsătorit în secret la Constanța și a avut parte de o ceremonie restrânsă. Din păcate, mariajul artistei nu a fost unul cu happy ending.