Anul acesta, vedetele s-au întrecut în deghizări de Halloween. Atât la noi, cât și în afară, febra Halloweenului a fost mai mare ca niciodată, iar asta s-a văzut pe Instagram. Fără doar și poate, Familia Addams rămâne o referință puternică atunci când vine vorba de transformări scary, iar vedetele au apelat și de data asta la Morticia.

Cine nu cunoaște celebra Familie Addams? Întreaga serie de groază are milioane de fani în lume, iar Morticia rămâne un personaj emblatic, mai ales atunci când vine vorba de transformări de Halloween. Anul acesta, Andra a fost singura vedetă de la noi care a pus-o în scenă cu mare succes pe Morticia. Artista a avut parte de ajutorul familiei sale, iar decorul a fost impresionant.

Tot la Morticia a apelat și Chrissy Teigen. Aceasta l-a luat pe John Legend și s-au transformat în Famlia Addams. Chrissy a muncit din greu pentru ca rezultatul să fie 1:1 cu originalul și le-a povestit și fanilor de pe Instagram că a petrecut ore în șir pe scaunul de makeup. 

Morticia a fost și preferata Chiarrei Feragni. Influencera originară din Italia s-a transformat în personajul din Familia Addams și și-a convins și familia, de la mic la mare, să se integreze în poveste. O altfel de Morticia a fost și Cardi B. Rapperița a decis să fie singură în lumina reflectoarelor, așa că și-a pus costumul și a așteptat aprecierile fanilor. Cei mai inventivi dintre ei i-au găsit și un nume: Cardicia.

Care transformare este pe gustul tău?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)