Ariana Grande și-a uimit fanii. Stilul artistei a influențat milioane de fani din întreaga lume, astfel că aceștia sunt mereu cu ochii pe articolele ei vestimentare. Ari atrage de fiecare dată privirile cu ținutele pe care le poartă, but guess what?! Nu toate costă o avere.

Anul trecut, Ariana Grande lansa parfumul R.E.M și a postat pe Instagram o serie de imagini pentru promovarea acestuia. Ari se poate lăuda cu fani extrem de vigilenți, așa că la un simplu search pe Google au aflat că bustiera purtată de artistă costă 58 de dolari. Urmăritorii artistei sunt de părere că articolul vestimentar porodus de Alo Yoga Delight Bralette este printre cele mai ieftine pe care le deține Ariana. 

Ariana Grande a stârnit un val de critici atunci când a postat imaginile din campania de promovare a colecției r.e.m beauty. Fanii au observat că fața artistei era foarte editată, forma era schimbată, iar ea părea mult mai în vârstă. 

Ari a simțit că este r.e.m beauty va fi un business profitabil, după ce mai multe colege de breaslă de-ale ei au dat lovitura pe piața de beauty. Selena Gomez, Halsey, Jennifer Lopez sunt doar câteva exemple în acest sens. 

 

one week

Publicată de rem beauty pe Vineri, 5 noiembrie 2021