Înainte de orice, artiștii sunt și ei oameni, așa că au, ca noi toți, câte o mică plăcere. Un fel de mâncare pe care l-ar devora la orice oră, un serial care îi ține cu sufletul la gură sau o melodie pe care o ascultă pe repeat. Nu le-au ținut numai pentru ei și s-au dat de gol într-un fel sau altul.

 

Sia iubește serialele și reality show-urile și a dezvăluit că, la un moment dat, alături de Beyonce și Kelly Rowland, a făcut un maraton de vizionare și s-au uitat o noapte întreagă la ”Love & Hip Hop”. Apoi au compus împreună pentru albumul lui Beyonce. Logic, nu?

Justin Bieber are o pasiune pentru petreceri și pentru show-uri TV, așa că le îmbină cum poate. Adoră reality show-ul ”Geordie Shore” și a spus că urmărește de câte ori are ocazia pentru că ”petrec la un alt nivel, eu n-aș putea niciodată să fac asta. Fetele sunt hot, dar e imposibil să ții pasul cu ei”.

 

Adele e mare fan fotbal, dar îi plac la nebunie și serialele. Adele ține cu Tottenham, iar anul trecut a luat pauză în timpul concertului pentru a vedea puțin din meciul de deschidere de la Euro, România – Franța. Adele a dezvăluit într-un interviu că urmărește cu sufletul la gură ”Teen Mom”, ”The Walking Dead” și ”American Horror Story”.

Selena Gomez e înnebunită după – ține-te bine – castraveți murați. Într-un interviu pentru Daily Mirror, Sel spunea ”sunt înnebunită după ei. Beau chiar și zeama din borcan. Când merg la cinema, îmi iau popcorn și castraveți murați”.

50 Cent e înnebunit după… One Direction. Rapper-ul a spus într-un interviu că îi pare rău că britanicii au luat pauză și îi sfătuiește să revină pe scenă cât mai repede.

Taylor Swift și Snoop Dogg împart aceeași pasiune pentru un show britanic de gătit: ”The Great British Bake Off”. Cum ar fi să-i vedem în următorul sezon cu celebrități?