La numătatea anului trecut, Ariana Grande nu a mai vrut să piardă timpul și a ales să se căsătorească cu alesul inimii sale. Artista și Dalton Gomez și-au unit destinele într-un cadru de vis, iar evenimentul a primit laude din toate părțile.

Ariana Grande și-a dorit un eveniment retras și intim și i-a reușit. Artista s-a căsătorit cu agentul imobiliar, Dalton Gomez într-una dintre proprietățile pe care aceasta le deține în Montecito. La marele eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, iar Ariana a strălucit la propriu și la figurat.

Cea mai bună prietenă a Arianei Grande nu a fost la nunta artistei. Cum și-a motivat aceasta absența?

Actuala doamnă Gomez a postat primele imagini de la nuntă pe social media și mare le-a fost mirarea fanilor să vadă că artista nu a fost deloc extravagantă. Dacă pe scenă Ariana urcă îmbrăcată în fuste scurte din tulle și cizme înalte, la nuntă a ales să fie foarte simplă. Rochia pe care a purtat-o Ariana a fost creată de Vera Wang căreia artista i-a mulțumit de nenumărate ori pe Instagram.

Invitații au fost și ei aleși pe sprânceană, așa că Scooter Braun, Liz Gillies, Victoria Monet Demi Lovato, Troy Sivan, Camila Cabello, Lana Del Rey, Meghan Trainor, Miley Cyrus, Jimmy Fallon, Kim Kardashian, Kris Jenner, Mariah Carey și Nicki Minaj au fost printre norocoșii la care s-a gândit Ariana Grande.