Este destul de cunoscut faptul că vedetele le fac, uneori, surprize neplăcute fanilor. Nu puține au fost dățile în care acestea și-au păcălit fanii, au uitat datele concertelor sau au postat poze fake pe rețelele sociale.

Vedetele și-au supărat de multe ori fanii și urmăritorii, iar singura variantă de a-i împăca a fost să le ceară scuze în mod public. Fie că au apelat la simple postări sau le videoclipuri prin care și-au exprimat regretele pentru neplăcerile create, vedetele au făcut-o și pe asta.

Uite cine și-a călcat pe orgoliu și a spus ”Scuze!”

Justin Bieber. Pe 1 aprilie, artistul a postat o imagine în care Hailey părea însărcinată, apoi le-a cerut scuze fanilor pentru farsa de prost gust.

Ariana Grande. Artista s-a scuzat pentru momentul ciudat în care pur și simplu lingea niște gogoși pe care nu le cumpărase.

Beyonce. Artista le-a cerut scuze fanilor că nu se mai poate prezenta la un concert din Belgia.

Demi Lovato. Artista a fost pusă pe glume...proaste. Aceasta i-a făcut o glumă proastă bodyguardului său, după care și-a cerut scuze.

Celine Dion. Și-a cerut scuze fanilor după ce a anulat o serie de concerte din Las Vegas.

Khloé Kardashian. Le-a cerut fanilor pentru că nu a fost inspirată și a postat un meme cu surorile ei care i-a deranjat pe fani.

Jennifer Lopez. Și-a cerut scuze tuturor celor prezenți la ziua lui Gurbanguly Berdimuhamedow, președintele Turkmenistanului, pentru că a făcut câteva gafe.

Madonna. După ce a postat mesaje rasiste pe Instagram, artista a fost nevoită să le cearp scuze tuturor celor lezați.

Drake. Le-a cerut scuze tuturor celor care și-a cumpărat bilete la un concert a cărei dată Drake se pare că a uitat-o.

Kristen Stewart. Le-a cerut scuze fanilor după ce l-a înșelat pe Robert Pattinson cu Rupert Sanders.