Gossip Girl is back! Serialul revine pe micile ecrane cu o serie de 10 episoade, dar lucrurile vor fi cu totul și cu totul diferite față de ceea ce se așteptau mulți. Gossip Girl va fi în pas cu trendurile și de data asta va posta bârfele din Upper East Town pe Instagram.

Au trecut deja 8 ani de încheierea serialului original, iar acum o nouă gașcă de copii bogați din New York le vor lua locul lui Chuck Bass, Serene și Blair. Ce este nou la spin off-ul de 10 episoade? De data asta, GG a cărei voce a rămas tot Kristen Bell nu va mai da mesaje, ci se va muta pe Instagram.

Noua serie va avea 10 episoade și va fi difuzată pe HBO Max începând din 8 iulie, anul acesta. Actorii s-au întâlnit deja pe platourile de filmare din New York, iar producătorii au oferit câteva informații despre distribuția noului serial Gossip Girl. Aceștia au anunțat că vor fi protagoniști noi, însă nu este exclus să revedem și o parte din personajele deja cunoscute.

”Bună seara, dragi urmăritori! Eu nu am nevoie de nicio introducere, dar noua elită din New York, da. Așa că vreau să vă prezint viitoarea voastră obsesie care va ajunge pe HBO Max, în luna iulie. Să vă notați asta în calendar!”, a postat Gossip Girl pe Twitter.