Deși s-a vehiculat că ar fi ținut tot felul de diete care au ajutat-o să piardă peste 40 de kilograme, adevărul este cu totul altul. Adele a dat un interviu în care a povestit cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Adele a revenit în forță, cu un album nou, după șase ani de pauză. Ce a făcut în tot acest timp? A trecut printr-un divorț, a slăbit 45 de kilograme, s-a mutat în S.U.A. și, cel mai important, a lucrat la piesele de pe albumul ”30”. Adele nu a mai vorbit nici cu presa în ultimii ani, dar acest lucru s-a schimbat acum, odată cu interviul acordat revistei Vogue.

Nu dietele drastice au ajutat-o să piardă în greutate, ci sportul. Adele a povestit că făcea și câte trei antrenamente pe zi, pentru că mișcarea o ajuta să își țină sub control anxietatea: ”Nu a fost niciodată despre a pierde în greutate. A fost despre a deveni eu mai puternică și să nu mai petrec atât de mult timp pe telefon. Devenisem dependentă de el. Fac sport de două-trei ori pe zi. Dimineața fac exerciții cu greutăți, după care merg mult pe jos sau boxez. Seara fac cardio. Am avut și antrenori. Aveam nevoie să fiu dependentă de ceva ca să îmi adun gândurile”, a povestit Adele. Artista a mai adăugat că oamenii uită că transformarea ei a avut loc pe parcursul a doi ani, nu peste noapte, cu multă ambiție și efort, așa că nu este cazul să caute răspunsuri în diete drastice, care promit rezultate pe termen scurt. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)