Din când în când, vedetele împărtășesc cu fanii lor secrete de beauty, iar metodele la care apelează pentru a arăta perfect sunt, de multe ori, unele care cer sacrificii. Irina Rimes le-a dezvăluit celor care o urmăresc pe Instagram secretul tenului ei luminos, iar tratamentele la care apelează nu sunt tocmai unele banale. 

Irina Rimes are foarte mare grijă de tenul ei. Înainte de a apela la cosmetice care fac minuni, artista se asigură că pielea ei este sănătoasă. Irina a trecut, de multe ori, pragul clinicii de înfrumusețare pentru a-și aplica anumite tratamente și le-a explicat celor care o urmăresc în ce constă procedura care o ajută să se mențină tânără. Artista apelează, de două ori pe an, la microneedling, o tehnologie la care apelează cu încredere și vedete de la Hollywood, precum Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Brad Pitt. 

În ce constă, mai exact, tratamentul? Medicul estetician folosește un aparat care are în capăt ace foarte subțiri, care înțeapă pielea, ajutând astfel celulele de la suprafața ei să se regenereze. Chiar dacă sună dureros, nu este atât de horror precum pare. Senzația este una neplăcută, dar nu insuportabilă. Pielea se înroșește pe moment, dar efectul trece după un timp. Și Kim Kardashian s-a fotografiat în timpul unei astfel de proceduri, iar imaginea a ajuns pe internet.