Hailey Bieber demonstrează, încă o dată, că este soția perfectă. Modelul profită din plin de timpul liber și, atunci când nu se află pe marile podiumuri ale lumii, Hailey trece în bucătărie.

Hailey Bieber nu postează pe Instagram doar imagini fără cusur, ci și rețete. Recent, aceasta a filmat un reels în care le-a arătat fanilor rețeta ei reinterpretată de pizza. Modelul nu se complică deloc și le-a arătat că se poate găti simplu și delicios. Cu siguranță este un motiv în plus pentru care Biebs este mândru de soția lui.

Hailey a filmat săptămânile trecute o campanie pentru Hugo Boss, campanie în care apare și prietena ei, Kendall Jenner, dar și Khaby Lame, celebrul italian de pe TikTok. Pentru model, anul care a trecut nu a fost deloc unul rău din punct de vedere profesional. Aceasta a bifat proiect după proiect, toate de succes, iar la cum a început 2022, sigur va fi la fel de prolific.

Toate proiectele și toate campaniile i-au adus lui Hailey Bieber nici mai mult, nici mai puțin de 20 de milioane de dolari în conturi. Aceasta se poate lăuda că numai anul acesta a avut campanii pentru Versace, Yves Saint Laurent, Levi’s, dar și apariții pe coperțile unora dintre cele mai tari publicații precum Elle, Vogue, V, Bazaar și GQ.