Partea a treia a seriei ”After” este una dintre cele mai așteptate. Fanii bănuiau că urmează o continuare a poveștii de dragoste, mai ales că partea a doua lansată în toamnă a lăsat de înțeles acest lucru.

”After we feel” apare anul acesta, așa că fanii nu mai au nevoie să aștepte foarte mult. Partea a treia a seriei urmărește povestea personajelor Hardin Scott și Tessa Young, a căror poveste de dragostea trece prin multe situații tensionate. Pe Twitter a apărut de pe platourile de filmare ”After we fell”, semn că producția a ajuns la final, iar data de lansare este mai aproape decât s-ar aștepta fanii. Unii dintre fanii au fost curioși să afle ce se întâmplă în partea a treia, iar la un search mai atent au văzut imagini cu Tessa însărcinată. This is not a spoiler! Se pare că după ce a suferit un avort, Tessa a născut o fetiță, iar apoi un băiețel. 

Partea a doua a seriei s-a lansat anul trecut și a avut premiera în cinematografe, dar cum pandemia a impus retricții noi, filmul a avut multe vizualizări în online pe platformele de streaming. În ”After we collide” una dintre cele mai mari surprize a fost prezența lui Dylan Sprouse care a interpretat personajul care lupta cu Hardin Scott pentru inima Tessei.