Zendaya a făcut senzație cu rolurile din Disney. În timp ce colega ei din Shake it up, Bella a intrat într-un con de umbră, Zendaya a bifat rolurile în unele dintre cele mai mari producții cinematografice.

Zendaya poate spune că în cazul ei destinul și-a jucat foarte bine cartea. Recunoscută acum la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai bune actrițe din garda nouă, Zendaya a fost în trecut la un pas de a urca pe cele mai mari scene în ipostaza de artistă. Zendaya trebuia să facă parte dintr-un girl band, alături de Kehlani și H.E.R, ambele artiste recunoscute pentru carierele lor solo.

Cea care a vorbit pentru prima dată despre asta a fost H.E.R în cadrul The Carlos Watson Show. Artista a dat cărțile pe față și a recunoscut că acum 10 ani a fost la un pas de a cunoaște succesul într-o trupă de fete. ”Obișnuiam să cântăm împreună. Poplyfe era numele nostru, al meu și al lui Tone înainte de a ni se alătura Kehlani. La un moment dat și Zendaya trebuia să cânte alături de noi. Îmi și amintesc momentul din Oakland când trebuia să urcăm împreună pe scenă.”, a declarat H.E.R.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)