Gina Pistol și Smiley numără pe degete zilele care au mai rămas până când vor deveni părinți. Au pus la punct toate detaliile pentru venirea pe lume a fetiței lor, dar își fac timp și pentru a-și declara dragostea pe internet. 

Momentele în care Smiley și Gina se afișează în ipostaze pline de tandrețe pe internet sunt destul de rare, dar fanii le prețuiesc cu atât mai mult. Din când în când, cei doi îndrăgostiți postează câte o fotografie care nu mai are nevoie de nicio descriere suplimentară. Gina Pistol este activă mai mult pe stories, dar și-a surprins prietenii virtuali cu o poză superbă postată în feed. Frumoasa prezentatoare a publicat o fotografie în care se sărută cu iubitul ei, fără nicio descriere suplimentară. Imaginea i-a cucerit pe cei care o urmăresc online și a adunat peste 100.000 de like-uri în câteva ore. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina a povestit zilele trecute că are deja bagajul de maternitate pregătit și că totul este gata pentru când se va naște fiica ei și a lui Smiley. Cei doi au dat puțin din casă și le-au arătat fanilor cum arată camera pe care au pregătit-o pentru micuța lor. 

 

@smiley_omul

Ghiciti unde suntem 🤗 @gina.pistol ##GuessWhereThisIs ##baby ##smiley

♬ "Welcome Home" by Radical Face - u can unfollow now.