Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mira este mare fan Ariana Grande. Artista a studiat cu atenție stilul colegei sale de peste Ocean și nu puține au fost momentele în care cele două au semănat ca două picături de apă.

Oricât de mult ar nega, Mira se inspiră adesea de la Ariana Grande, ceea ce nu este neapărat rău. Diva de peste Ocean și-a conturat de-a lungul carierei un stil vestimentar care a inspirat multă lume, inclusiv pe Mira. Artista a avut multe momente în care a apelat la piese vestimentare asemănătoare cu cele ale Arianei, și-a aranjat părul în același stil, ba chiar au purtat și aceleași accesorii.

17 momente în care Mira ar fi putut fi confundată cu Ariana Grande

Mira a lansat alături de DJ Project ”Cheia inimii mele”, piesă ce continuă povestea colaborării de acum câțiva ani, ”Inimă nebună”. Videoclipul poartă semnătura lui Kobzzon, regizorul de peste Prut care a mai lucrat cu Mira și pentru ”O privire”, dar și pentru alți artiști. Așa cum probabil se așteptau mulți, Mira a strălucit în toate cadrele și în toate ținutele, iar de departe cel mai cunoscut moment a fost acela în care câteva secunde din videoclip par 1:1 cu ”breathin” de la Ariana Grande.

”Încă de la prima noastră colaborare am simțit că proiectele ce le vom lansa împreuna vor fi foarte iubite de public. Chimia dintre noi a venit natural încă de la prima sesiune avută și, aparent, nu a dispărut nici până în ziua de azi. Sperăm din suflet ca noua noastră colaborare să fie una îndrăgită de toți iubitorii de muzică", a declarat MIRA.