Will Smith se mândrește cu una dintre cele mai fit familii de la Hollywood. Până și soarca sa, în vârstă de 66 de ani, are un abdomen “cu pătratele” și un fizic de invidiat.

Willow, fiica actorului, este o adevărată sportivă: aceasta impresionează cu pozițiile imposibile de yoga în care reușește să stea și cu corpul său super tonifiat.

Înaltă, super atletică și cu ochi verzi spectaculoși, fiica lui Will Smith este una dintre cele mai frumoase reprezentate ale noii generații de vedete de la Hollywood.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shout out to <@renny_sito> for inspiring me to try this challenging yet super fun pose 🥰

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on

 

Tânăra în vârstă de 20 ani are o emisiune împreună cu mama și bunica sa, unde dezbat subiecte sociale, dar au și vedete invitate.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<Appease me> with Bacchic iconography

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on

 

Willow a postat de curând o imagine impresionată de la sala de fitness, iar fanii au fost uimiți când i-au văzut abdomenul tonifiat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

<🤍>

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on

 

Pasiunea pentru fitness este ceva obișnuit în familia Smith: și fratele ei, Jaden, și mama, Jada Pinkett, și bunica au trupuri de invidiat.

Nascuta în anul 2000, Willow Smith a avut primul rol la doar 7 ani, în filmul de box-office I Am Legend; mai târziu, pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award. Deja un fenomen, pe Willow o ajuta și faptul că are doi părini celebri: Will si Jada Pinkett Smith. Chiar și așa, prin talentul ei, adolescenta reușește să-și creeze un nume în showbiz, are un grup considerabil de fani și stârnește interesul paparazzilor cu aparițiile ei excentrice.

Transformarea dintr-o copilă excentrică într-o adolescentă frumoasă și cool pare să fie aproape completă, iar noi nu putem decât să așteptăm cu nerăbdarea ca frumoasa adolescentă să atingă maturitatea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Just <Let Us Adore You> TONIGHT IN SAN FRAN‼️#THEWILLOWERYSTOUR ❤️

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) on