Acum se numără printre cei mai HOT bărbați de pe planetă și fac milioane de femei să suspine după ei. Te-ai întrebat vreodată cum arătau și, mai ales, ce făceau actorii și cântăreții tăi preferați la 20 de ani? Mulți dintre ei încă își căutau drumul și nu-și descoperiseră vocația.

FOTOGRAFII DE COLECȚIE: Așa arătau 18 super-staruri în adolescență

Așa că dacă nu te-ai hotărât ce vrei să te faci, stai liniștit. Încă mai ai timp să devii celebru la Hollywood. Apropo, ei arătau cam așa:


Channing Tatum (35)


La 20 de ani: înainte să devină actor la Hollywood, a fost stripper în Miami. Filmul „Magic Mike” este inspirat din viața lui.

Ryan Gosling (34)


La 20 de ani: Ryan a atras atenția în rolul tânărului Hercule. Acel an a marcat și trecerea de la seriale la film, cu rolul din „Titanii”.

Robert Pattinson (29)

La 20 de ani: Robert a înfruntat lumea vrăjitorilor în „Harry Potter”, ca Cedric Diggory. La scurt timp după asta, a făcut parte din distribuția filmului „Twilight”.

Will Smith (47)

La 20 de ani: Will a făcut parte dintr-o trupă de hip-hop, un duo numit DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Cei doi au făcut furori și au câștigat primul Grammy în 1989.

Mark Wahlberg (44)

La 20 de ani: înainte de a începe cariera în actorie, Mark era Marky Mark. La 20 de ani, el a debutat ca solist al trupei Marky Mark and the Funky Bunch.

Ashton Kutcher (37)

La 20 de ani: Ashton a început ca model. El a câștigat premiul la categoria ”Fresh Faces of Iowa”. La scurt timp după acest premiu, a fost ales în distribuția seriei ”That '70s Show”.

Leonardo DiCaprio (41)

La 20 de ani: Leo și-a început foarte bine cariera la Hollywood. A fost nominalizat, chiar înainte de a împlini 20 de ani, la Oscar pentru rolul din „Necazurile lui Gilbert Grape”.

Justin Timberlake (34)

La 20 de ani: Justin era deja solistul trupei NSYNC și cam tot pe atunci punea și bazele primului album solo: „Justified”.

Tom Cruise (53)

La 20 de ani: Tom intra în fascinata lume de la Hollywood; el pusese deja mâna pe un rol în „Endless Love and Taps”.

Usher (37)

La 20 de ani: Usher era deja pe val; el lansase al doilea album, „My Way”. "Nice & Slow", al doilea single de pe acest album a fost No. 1 in Billboard Hot 100.