De multe ori se întâmplă să vezi un videoclip și să nu fii atent la artist, ci la partenera lui din clip. Fetele care dansează pe lângă Luis Fonsi sau Justin Bieber nu au cum să fie trecute cu vederea. Ele sunt tipele care te-au înnebunit în clipurile muzicale din ultima vreme:

Dacă te-ai uitat măcar o dată la clipul ”Despacito”, nu aveai cum să rămâi indiferent la mișcările tipei care îl seduce pe Luis Fonsi. Are 29 de ani, se numește Zuleyka Rivera și îți spunem doar atât: în 2006 a câștigat titlul Miss Universe. A cochetat cu televiziunea și apoi cu moda, iar de când cu ”Despacito”, și-a câștigat și mai mulți fani.

A doua piesă de anul acesta care a depășit un miliard de vizualizări este ”Shape Of You”. Fata care îl ”antrenează” pe Ed Sheeran se numește Jennie Pegouskie, iar aerul ei exotic i-a adus un rol în clip. Interesant e că inițial era asistent de producție și trebuia să găsească o fată pentru rol. Nu e pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește, așa că a ajuns să fie chiar ea partenera lui Ed Sheeran.

Toată vara trecută ai fredonat refrenul ”So baby pull me closer in the backseat of your Rover/ That I know you can't afford/ Bite that tattoo on your shoulder”. Melodia te-a cucerit de la prima ascultare, dar nici videoclipul nu se lasă mai prejos. Cea care a avut rolul principal e Alyssa Lynch, e de origine columbiană, are 22 de ani și e actriță. 

 

Margarita me please.. 🍸 Miami this weekend with @bollare for #theretreatmiami & wearing @gigicbikinis 👙

O postare distribuită de Alyssa Lynch (@alyssalynch) pe

Johanna Bros îi ”torturează” pe băieții de la Ofenbach în videoclipul ”Be Mine”. Mișcările ei de dans i-au făcut pe mulți să suspine. E actriță și regizor și nu e la prima apariție pe sticlă. 

 

Evident că nu puteam s-o uităm pe frumoasa Xenia Deli. Fotomodelul din Republica Moldova a apărut în videoclipul ”What Do You Mean” al lui Justin Bieber, iar presa de peste Ocean a scris la momentul respectiv că s-a legat o idilă. 
 

 

 

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe

 

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe