Cel mai tare aspect al meseriei de actor e că poți să te transformi în fiecare rol, în altcineva. Poți fi tânăr sau bătrân, slab sau gras, bărbat sau femeie, bun sau rău - în funcție de ce rol interpretezi. 

Actorii de mai jos au jucat rolul unor personaje tinere, deși ei aveau și cu 15 ani mai mult, în realitate. Meritul e atât al lor, că nu-și arată vârsta, cât și al echipei care s-a ocupat de imaginea lor:

Alexis Bledel a jucat, în 2005, în ”Sisterhood of the Traveling Pants”. Avea 24 de ani, dar a primit un rol de elevă de liceu.

Anna Kendrick, din ”Pitch Perfect”, a jucat rolul unei adolescente care vrea să facă parte dintr-o formație. Actrița avea 27 de ani, iar personajul ei era la liceu.

Bianca Lawson, cunoscută pentru ”Pretty Little Liars”, a jucat rolul unei adolescente de 17 ani, pe când ea avea 31.

Ian Somerhalder a frânt multe inimi în rolul din ”Vampire Diaries”. Nu ar fi ghicit nimeni că are 36 de ani și nu 25.

Jared Leto avea 28 de ani când a jucat în ”Girl, Interrupted”. Personajul lui se afla la finalul liceului, deci aveam în jur de 19 ani.

Jason Earles a jucat în ”Hannah Montana” și era fratele mai mare al lui Hannah. În film adolescent, în realitate avea 28 de ani.

Kenny Wormald a jucat în Footloose”, când avea 27 de ani, rolul unui elev de liceu. 

Kristen Bell a ”întinerit” și ea miraculos pentru rolul din ”Veronica Mars”. Era o elevă care se pregătea de absolvirea liceului, dar în realitate avea cu 8 ani mai mult. 

Michael Trevino a fost un adolescent în ”Vampire Diaries”. N-ar fi bănuit nimeni că are aproape 30 de ani, nu-i așa?

Paul Wesley a făcut și el furori în ”Vampire Diaries”. Nu avea nici pe departe 17 ani, cât personajul lui, ci 32.

Nicola Coughlan - are 34 de ani, dar a jucat recent în serialul ”Bridgerton”, produs de Netflix, rolul unei puștoaice de 17 ani.