Ok, nu e o idee bună din start să-ți tatuezi numele sau chipul iubitei. E o decizie pe care e foarte probabil să o regreți mai târziu. Chiar și așa, sunt câteva nume care au decis să treacă pragul salonului de tatuaje și să își deseneze cu cerneală permanentă chipul celor mai importante persoane din viața lor.

Un tatuaj nu îți garantează că veți rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Iar după ce vă despărțiți va fi ciudat să mai trăiești cu acel tatuaj.

Sigur că se poate scoate sau acoperi cu altceva, dar de ce să te complici? Dacă ai pățit-o deja, nu e un capăt de țară. Stai liniștit, se întâmplă și la case mai mari. Uite șase artiști care au avut curaj să se tatueze pentru iubi':

Antonia. Artista a călcat pragul artistului tatuator și nu a stat prea mult pe gânduri pentru a alege modelul tatuajului. Anto a fost foarte hotărâtă și a știut din prima că vrea să tatueze chipul iubitului ei, Alex Velea. Artista nu a mers singură să se tatueze, ci a fost însoțită de Alex Velea. Artistul a fost cel care a postat imaginea cu rezultatul pe Insta stories, alături de mesajul ”Diamantul meu!”.

 Amber Rose și l-a tatuat pe Wiz Khalifa în 2017. Aceasta nu a regretat nicio secundă alegerea făcută, chiar dacă mulți au criticat-o.

Zayn avea tatuat pe braț chipul lui Perrie Edwards. După ce s-au despărțit, l-a acoperit cu alt desen. Apoi, și-a tatuat pe piept ochii lui Gigi Hadid, dar la scurt timp s-au despărțit. Probabil că urmează să îl acopere și pe acela cu altceva.

David Beckham are peste 63 de tatuaje și multe dintre ele sunt dedicate Victoriei, soția lui. David sigur nu mai primește sfaturi atunci când își alege modelele și unde mai pui că nici n-are motiv să le regrete pe cele pentru Vic. Cei doi sunt împreună de mult timp și sigur vor trăi happily ever after.

Alex Velea și-a tatuat-o pe frumoasa lui iubită, Antonia. Artistul are o mulțime de tatuaje, dar de departe cele mai importante sunt cele care au legătură cu familia sau cu prietenii extrem de apropiați.

Justin Bieber a recunoscut într-un interviu că are un tatuaj cu chipul unei ”foste iubite”. Nu a dat nume, dar toată lumea știe că e vorba despre Selena.

Chris Brown și-a tatuat-o pe Karrueche Tran. Chiar dacă relația lor nu s-a încheiat tocmai amiabil, Chris s-a ales cu un tatuaj.  În urma episoadelor de violență, Karrueche a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva artistului.