Dacă nici anul 2021 nu mai este anul sarcinilor... Oricât de mult s-ar fi plâns că s-au plictisit în pandemie, se pare că unele vedete și-au trasat deja obiectivele pentru viitor. Pe lista de to do a acestora s-a aflat și rolul de mămică pe care din ce în ce mai multe staruri l-au experimentat sau îl vor experimenta anul acesta. 

Vedetele s-au așezat la casa lor și au trecut la pasul următor. 2021 va fi unul dintre cei mai importanți ani pentru câteva celebrități de peste Ocean, dar și de la noi. Nume cunoscute au experimentat pentru prima dată rolul de mămici și până acum se descurcă exemplar. Unele dintre ele au revenit deja la corpul de dinainte de sarcină, altele mai lucrează la alta, dar cert este că toate se bucură de bebelușii lor.

Uite cine a devenit mămică pentru prima dată anul acesta!

1. Halsey. Înainte de a lansa cel de-al patrulea album din cariera ei, artista a primit cel mai frumos cadou: venirea pe lume a micuțului ei. Halsey a născut un bebeluș perfect sănătos și nu a mai vrut să păstreze suspansul cu privire la numele acestuia. ”Recunoștință. Pentru cea mai ”rară” și euforică naștere. Susținută de dragoste. Ender Ridley Aydin.” a scris Halsey în descrierea imaginii în care apare ea, bebelușul și iubitul artistei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

 

2. Anna Maria Perez de Tagle cunoscută pentru rolul Ellei din seria ”Camp Rock” a devenit mămică pentru prima dată și nu a putut să păstreze secretul doar pentru ea și familie. Colega de platou a lui Demi Lovato s-a filmat direct de pe patul de spital, cu câteva momente înainte să o aducă pe lume pe fetița ei. Vedeta și-a anunțat sarcina pentru prima dată în decembrie 2020, atunci când le-a transmis fanilor că ”Va fi cel mai frumos cadou de ziua mea din iunie 2021. Să îmi sărbătoresc ziua de naștere știind că Dumnezeu m-a binecuvântat cu darul de a crea viață este incredibil.”

@annamariapdtk

This was right before a contraction 😂 BABY GIRL IS OFFICIALLY HERE! 🤱🏻🥰 #birth #babygirl #mom #TalkToMe #fyp #foryou

♬ original sound - Alex

 

3. Christine Quinn și-a dorit foarte mult să devină mămică și dorința ei a devenit realitate. Starul Netflix a născut primul ei copil fix după ce a terminat de filmat primele episoade din noile sezoane. Fanii au așteptat cu sufletul la gură momentul dezvăluirii chipului celui mic, iar Christine a făcut-o într-un mare fel. Vedeta a bătut palma cu cei de la publicația People și a realizat primul shooting în care a arătat fața celui mic. Cei care pun mâna pe cel mai nou număr al publicației vor avea ocazia să citească întreaga experiență de mămică a lui Christine.  

 

4. Acum, după ce a devenit oficial mămică și a început cea mai provocatoare etapă din viața ei, Jena a împărtășit bucuria și cu fanii de pe Instagram. Modelul a postat o serie de imagini din spital, acolo unde Jason i-a fost alături în fiecare secundă, dar și de acasă. ”Câteva imagini din prima săptămână alături de micuțul nostru rege perfect sănătos. 👑🥺💛 Acum, viața are mai mult sens și sunt recunoscătoare pentru asta. Sunt foarte, foarte îndrăgostită de acest micuț și este tot ce mi-am dorit vreodată. 👶🏽🙏🏽 08/05/2021✨”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JENA (@jenafrumes)

 

5. Vida Isabelle Pina Gutiérrez s-a născut pe 22 mai, iar Natti nu s-a putut abține să nu scrie câteva rânduri despre această experiență și pe Instagram. ”Vă prezint cadoul cel mai frumos pe care îl poate primi o femeie.”, a scris artista, apoi a repostat un mesaj de pe Instagramul celei mici: ”Bună, sunt Vida Isabelle Pina Gutiérrez și m-am născut în Miami la ora 8:41. Părinții mei mi-au spus că am multe rude care mă vor răsfăță. Vă mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați.”

 

6. Emily a născut pe 8 martie și a ținut secret momentul nașterii. Modelul a decis să păstreze acest moment strict pentru ea și pentru familia ei, așa că a postat o imagine pe Instagram după ce a ajuns acasă cu cel mic. Emrata și soțul ei au ales și numele bebelușului, iar imaginea a adunat milioane de aprecieri și multe felicitări de la colegele de breaslă și nu numai. ”Sylvester Apollo Bear ni s-a alăturat pe 8 martie 2021. A fost cea mai frumoasă și cea mai plină de dragoste dimineață din viața mea”, a spus modelul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

7. Gina Pistol și Smiley au devenit oficial părinți pe 9 martie. Fetița lor a venit pe lume, iar momentul întâlnirii cu ea a fost cu siguranță unul dintre cele mai emoționante din viața celor doi. Artistul și iubita lui și-au ținut mereu fanii la curent cu update-uri în ceea ce privește sarcina și le-au arătat cum s-au pregătit pentru marele moment, dar și cum au decorat camera micuței.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

8. Valentina Ferrer a fost cea care a postat prima imagine cu bebelușul, în timp ce Balvin a continuat să posteze chestii legate de muzică. Imaginea cu Balvin jr. a topit inimile a mii de fani, iar secțiunea de comentarii s-a umplut instant de felicitări. Valentina Ferrer a născut la sfârșitul lunii iunie și a decis să nu transforme asta într-un mare eveniment online. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VALENTINA (@valentinaferrer)