Pentru multe cupluri, infidelitatea este motiv serios de despărțire. Există însă și oameni înșelați care au puterea să treacă peste și să ierte, oricât de greu ar fi. Vedetele pot să confirme acest lucru pentru că, unele dintre ele, au rămas în relații în ciuda faptului că au fost înșelate și toată lumea a aflat. 

Tori Spelling și Dean McDermott - au împreună cinci copii, dar scandalurile nu i-au ocolit. În urmă cu câțiva ani, vedeta de reality show a aflat cu stupoare că soțul i-a fost infidel. Au depășit perioada, împreună și au rămas o familie. 

Bill și Hillary Clinton - poate unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri amoroase din istoria politică a Americii, cu Monica Lewinsky în rol principal. Aventura aproape că l-a costat pe Bill Clinton mandatul de președinte, dar soția lui i-a rămas alături și sunt împreună și astăzi.

Ozzy și Sharon Osbourne - Ozzy și-a părăsit prima soție pentru Sharon în anii '80 și de atunci sunt împreună. Ambii au recunoscut că au avut aventuri extraconjugale. Ozzy a avut o aventură ”cu cântec” cu o coafeză. 

David și Victoria Beckham - în 2004, asistenta lor personală, Rebecca Loos, a declarat că ar fi avut o aventură cu fostul fotbalist. Tipa a fost concediată, iar David și Victoria au rămas împreună. 

Beyonce și Jay-Z - sunt împreună din 2002, iar scandalurile legate de infidenlități nu i-au ocolit. Queen B. a dat indicii despre faptul că soțul ei a călcat strâmb, pe albumul ”Lemonade”. Jay-Z a recunoscut că au existat escapade în relația lor, dar au trecut peste.

Snoop Dogg și Shante Broadus - sunt căsătoriți de peste 20 de ani, dar asta nu-l împiedică pe rapper să mai calce pe bec. Au vrut să divorțeze în 2004, dar s-au împăcat și au rămas împreună în ciuda greutăților.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick - sunt căsătoriți din 1997, iar infidelitățile lui Broderick sunt de notorietate. Cu toate acestea, Sarah a trecut peste toate aventurile și au rămas împreună.