Au fost adevărați idoli în rândul fanelor, asta până când au declarat că le plac bărbații!

După ce au cucerit inimile fetelor au lansat vestea care a generat dezamăgiri şi a spulberat fantezii, sunt gay!

Zachary Quinto, actor şi producător al seriei Star Trek, şi-a recunoscut orientarea sexuală în 2011. A făcut asta în ciuda faptului că ştia că va avea un impact negativ asupra carierei sale.

Adam Lambert a recunoscut că este gay într-un interviu realizat de ,,Rolling Stone" în iuie 2009.

Actorul T.R. Knight din serialul ,,Greys Anatomy" a recunoscut în 2006 pentru revista People că este homosexual.

Actorul din ,,How I Met Your Mother", Neil Patrick Harris, a declarat că este gay în 2006. În 2014 s-a căsătorit cu partenerul său, Burtka, alături de care are gemeni, Gideon şi Harper.

Jim Parsons, actorul din ,,The Big Bang Theory", a vorbit pentru prima dată despre sexualitatea sa într-un interviu din 2016.

Matt Bomer, actorul principal din ,,White Collar", a recunoscut public că este gay în 2012, la decernarea unor premii, când le-a mulțumit public soțului şi copiilor săi. De asemenea, actorul este activist pentru drepturile persoanelor LGBT.

Elton John nu are nevoie de nicio introducere. Artistul s-a căsătorit cu David Furnish pe 21 decembrie 2005  şi continuă să fie un activist pentru drepturile comunității LGBT.

Wentworth Miller şi-a recunoscut orientarea în 2013 şi a refuzat să participe la Festivalul Internațional de Film din Rusia ca semn de protest pentru legislația homofobă de acolo.

În mai, 2014, Sam Smith a recunoscut public că este gay și a făcut publică relația sa de atunci cu actorul și modelul Jonathan Zeizel.

În 2010, Ricky Martin recunoaşte oficial că este homosexual pe site-ul său oficial.