Maluma și Natalia Barulich, fotomodelul care a apărut în videoclipul ”Felices los 4” și-au spus ”Adio!” după o relație care a durat 2 ani. După ce s-au despărțit, Maluma a decis să păstreze detaliile pentru el, dar Natalia nu a făcut același lucru.

Fetelor, credeați că Maluma este iubitul perfect?! Ei bine, declarațiile fostei partenere, Natalia, s-ar putea să vă schimbe părerea. La mai bine de un an de când nu mai formează un cuplu, modelul a vorbit despre relația cu Maluma, dar și despre minusurile pe care le avea artistul.

”Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece… însă simțeam că trăiesc pentru el. Îmi e dor de ideea pe care o creasem în mintea mea, care de fapt nu a existat niciodată. Am renunțat la job-ul meu, călătoream prin toată lumea pentru a fi alături de el, îl iubeam atât de mult, iar când ești îndrăgostit, ești pur și simplu orbit…”, a declarat Natalia în cadrul emisiunii lui Danny Morel.

Dating history. Ele au fost toate iubitele lui Maluma de până acum. Lângă cine i-a stat cel mai bine?

Natalia este una dintre cele mai cunoscute iubite ale lui Maluma și nici nu avea cum să treacă neobservată, având în vedere videoclipul ”Felices los 4”. După despărțirea de model, Maluma a continuat să fie burlac, oficial, dar asta nu înseamnă că nu s-a afișat și la brațul altor domnișoare.