De un an, Ed Sheeran experimentează viața de tătic și se pare că i se potrivește de minune. După ce a revenit în muzică cu ”Bad Habits”, artistul a început să meargă la podcasturi și să povestească cum este viața lui acum, cu un copil mic acasă.

Ed Sheeran a încercat să stea departe de scenă, dar nu i-a reușit. Cea mai recentă piesă a lui i-a demonstrat încă o dată că este făcut pentru a-și pune povești pe note muzicale. Fanii acestuia sunt nerăbdători să o vadă și pe Lyra Antarctica, fiica acestuia, dar se pare că mai au mult de așteptat. Chiar dacă nu are de gând să o prezinte prea curând pe cea mică Marelui Internet, Sheeran a vorbit despre ce i-ar plăcea să facă fiica lui și de ce anume ar trebui să se ferească.

”Cred că teama asta o am pentru că fac parte din industria muzicală - și mă tot gândesc că nu-i doresc asta copilului meu. Nu mi-ar plăcea ca ea să fie cunoscută pentru simplul fapt că e fiica mea, în loc de Lyra. Vreau să aibă propria ei identitate.” a spus artistul în podcastul ”Table Manners with Jessie Ware”.