Hermes s-a întrecut pe sine. Celebrul brand a depăsit orice limită a imaginației și a postat pe contul de Instagram primele modele de genți confecționate din legume. Fetelor, să nu vă bateți pe ele!

Hermen și-a cucerit demult publicul, iar printre fanii lor se numără vedete cu nume sonor, precum Cardi B, Kylie Jenner, JLo și nu numai. Acum, la început de sezon estival, Hermes a dat toate fashionistele peste cap. Pe pagina de Instagram oficială a brandului au fost postate câteva imagini cu cele mai nou item-uri de lux și nimeni nu se aștepta la asta. Hermen a dus conceptul de eco friendly la un alt nivel și astfel au ajuns la ideea de a crea primele genți din legume, mai exact din varza, sparanghel și castraveți.

Say whaaat?! Geanta asta costă mai mult decât un avion privat! Merită investiția?

Ben Denzer este un arhitect care și-a pus imaginația la contribuție și a creat celebrele genți pentru Hermes. Creatorii au fost atât de impresionați de cât de realistic arată, așa că i-au redistribuit imaginile pe contul oficial de Instagram Hermes alături de mesajul ”Sperăm să vă bucurați de aceste noutăți. Clasicele genți Hermes inspiră arta, suficient de bună pentru a fi mâncată”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)