Alina Eremia își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o are și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu. Artista își dorește să atingă perfecțiunea, iar ținutele ei sunt mereu o sursă de inspirație pentru fanii ei.

Alina Eremia este una dintre norocoasele care orice obiect vestimentar ar pune pe ea, îi stă foarte bine. Artista iubește să jongleze cu diferite stiluri vestimentare, de la cel sport la cel glam și aproape că nu există dată în care să fi dat greș. Și cum moda n-are granițe, nu de puține ori artista de la noi a fost matchy-matchy cu starurile din afară.

Uite cu cine s-a asortat Alina Eremia până acum!

Cu Jennifer Lopez. Alina Eremia are gusturi bune atunci când vine vorba de ținute glam. Artista a optat pentru aceeași rochie ca și Jennifer Lopez și ambele au strălucit la propriu și la figurat în creația de mii de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Cu Justin Bieber. Alina Eremia a căzut pradă tentației. Artista s-a afișat pe Instagram cu o pereche de crocși, considerată de multă lume ca fiind cea mai hidoasă încălțăminte ever. Peste hotare, trendul a pornit de la Justin Bieber. Biebs este un mare fan al crocșilor și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine cei purtați de el. Bieber a și lansat o colecție de crocși Drew House care s-au vândut ca pâinea caldă.

 

Cu Bella Hadid. Mugler a dat startul unui nou trend cu blugii decupați la spate cu model și completați cu material de piele. Trendul nu face ravagii doar în afară, ci și la noi. Alina Eremia este printre primele care și-a achiziționat celebra pereche de blugi pe care se bat toate fashionistele. Artista a scos din buzunar pentru mult râvniții blugi peste 490 de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

Cu Kylie Jenner și Dua Lipa

Vedetele știu că simplitatea este cea mai sofisticată, așa că oricât de banal ar putea părea un body, acesta scoate de cele mai multe ori ținutele din anonimat. Alina Eremia, Dua și Kylie au fost la un moment dat matchy-matchy și au postat pe Instagram imagini în care erau îmbrăcate în acelați body. Trei vedete, trei accesorizări diferite și milioane de aprecieri. Artista noastră a optat pentru un body alb pe care l-a purtat în timpul unei ședințe foto realizate chiar de către iubitul ei acasă, Kylie Jenner a optat pentru un body nude pentru o ieșire cu prietenii, iar Dua a purtat un body galben pentru shooting-ul realizat pentru albumul ”Future nostalgia”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Cu Billie Eilish. Artista s-a afișat pe Instagram cu o pereche de ochelari neon, iar fanii cu siguranță au observat asemănarea cu cei purtați de Billie Eilish. Ochelarii de un verde foarte puternic sunt un must have și o piesă statement care pot face o ținută banală să devină într-o secundă una demnă de editorialele fashion. Ambele perechi de ochelari sunt de la Gucci și arată wow purtați de ambele artiste.

Cu Stormi, fetița lui Kylie Jenner. Kylie a postat o serie de imagini cu micuța ei în care aceasta purta o salopetă Marine Serre, același model pe care și Alina Eremia l-a afișat la un moment dat pe Instagram. Cele două nu sunt singurele care au fost cucerite de print-ul cu lună al brandului. Lidia Buble, Inna și Beyonce au avut câteva apariții în aceeași piesă vestimentară.