Antonia își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o are și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu. Artista își dorește să atingă perfecțiunea, iar ținutele ei sunt mereu o sursă de inspirație pentru fanii ei.

Antonia este una dintre norocoasele care orice obiect vestimentar ar pune pe ea, îi stă foarte bine. Artista iubește să jongleze cu diferite stiluri vestimentare, de la cel sport la cel glam și aproape că nu există dată în care să fi dat greș. Și cum moda n-are granițe, nu de puține ori artista de la noi a fost matchy-matchy cu starurile din afară.

Mai nou, Antonia și Chiara Ferragni au făcut o pasiune pentru aceeași pereche de jeanși care este creată de un designer român. Chiara Ferragni este una dintre cele mai cunoscute prezențe din mediul online. Originară din Italia, Chiara a început totul într-o joacă, iar pasiunea ei pentru fashion a condus-o la construirea celui mai mare imperiu din industria modei și nu numai. Soția lui Fedez nu s-a rezumat doar la prezența în online, ci este și antreprenoare, are propriul business care îi generează sume uriașe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)