Anul acesta, Zendaya a fost pe val mai mult ca niciodată. Fosta membră Disney a bifat cele mai tari roluri în producții de succes și astfel a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din garda nouă.

Cei care o urmăresc pe Zendaya știu că aceasta nu este doar o inspirație în domeniul actoriei, ci și în al modei. Nu puține au fost dățile în care aceasta a făcut senzație pe covorul roșu și a primit aprecieri de la cei mai importanți critici din lumea fashionului.

Zendaya a cucerit o lume întreagă cu talentul ei și nu numai. Actrița are o carismă aparte, iar atunci când vine vorba de evenimente publice, Queen Z lucrează cu cele mai bune echipe pentru ca look-ul să fie unul spectaculos. Zendaya este extrem de versatilă și are avantajul că silueta îi permite să poarte orice. Numai anul acesta, Zendaya a avut zeci de ținute care au primit numai laude și care au inspirat milioane de oameni din întreaga lume.

Cea mai recentă apariție a ei este cea de la Londra, acolo unde a mers în promovarea celui mai așteptat film al anului, ”Spider-Man: No way home”. Zendaya a atras toate privirile datorită ținutei, dar și datorită faptului că este pentru prima dată când se afișează oficial cu iubitul ei, Tom Holland. Queen Z a purtat un blazer oversize cu inserții argintii, la care a asortat o pereche de pantaloni transparenți cu același pattern prețios. Anul acesta, Zendaya nu a făcut senzație doar la Londra, ci și la Veneția și Paris.

Care ținută este cel mai mult pe placul tău?