Tema pe care MET Gala a propus-o anul acesta nu a fost deloc una ușoară. În timp ce unii s-au chinuit să înțeleagă ce înseamnă, mai exact, „gilded fashion”, alții și-au lăsat imaginația să lucreze și au purtat unele dintre cele mai bune ținute din toate timpurile.

Fără doar și poate, MET Gala este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Totul are loc într-un decor fastuos, iar covorul roșu, ca în fiecare an, adună cele mai mari nume din industrie. Aseară, blițurile paparazzilor au mers la foc continuu, mai ales că vedetele au avut ținute spectaculoase.

Spre uimirea tuturor, a fost anul în care cele mai multe vedete chiar s-au îmbrăcat bine, fără să o dea în bară cu dress code-ul. În afară de Kim Kardashian care a atras atenția cu rochia ei purtată și de Marilyn Monroe, zeci de alte staruri au strălucit în creații de mii de euro.

Dar nu doar femeile au făcut senzație, ci și bărbații. Domnii nu s-au lpsat mai prejos și au optat pentru ținute monocrome, dar de efect. Un astfel de exemplu este Brooklyn Beckham, care și-a făcut apariția într-un costum alb. De asemenea, Sebastian Stan, actorul de origine română a atras toate privirile datorită costumului său impecabil.

Tu să ne spui cine s-a îmbrăcat cel mai bine!

Kate and Lila Moss în Burberry

Naomi Campbell în Burberry

Kim Kardashian în creație vintage Jean Louis

Emma Stone în Louis Vuitton

Sarah Jessica Parker în Christopher John Rogers

Sebastian Stan în Valentino

Dakota Johnson în Gucci

Nicola & Brooklyn Peltz-Beckham în Valentino

Kylie Jenner în Off-white

Kylie Jenner în Off-White, Khloe Kardashian în Moschino, Kourtney Kardashian în Thom Browne, Kendall Jenner în Prada

Cardi B în Atelier Versace

Jack Harlow în Givenchy

Bella Hadid în Burberry

HoYeon Jung în Louis Vuitton

Lala Anthony în LaQuan Smith

Hailey Bieber în Saint Laurent

Rosalía în Givenchy

Lizzo în Thom Browne