2022 a venit la pachet și cu prima veste bună pentru festivalieri și nu numai. Coachella, evenimentul care nu mai are nevoie de introduceri, a avut loc weekendul acesta. Organizatorii au anunțat în urmă cu câteva săptămâni primii artiști care vor urca pe scenă. În timp ce unele nume era previzibile, altele au fost, cu adevărat, o surpriză.

Anul aceasta, Coachella va aduce, timp de două weekend-uri, pe aceeași scenă, unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală. Organizatorii au kizat de data asta pe Harry Styles, Billie Eilish și The Weeknd, dar nu sunt singurii. Alături de ei își vor mai face apariția și alți artiști, precum: Swedish House Mafia, Megan Thee Stallion, Doja Cat, Phoebe Bridgers, Big Sean, Karol G și mulți alții.

În ultimii doi ani, Coachella a tot fost amânat din cauza pandemiei și a regulilor impuse de Covid. Ultima ediție, cea dinainte de pandemie, i-a avut ca headliners pe Frank Ocean, Rage Against the Machine și Travis Scott. Frank Ocean a acceptat să repete experiența, dar în 2023, în timp ce Travis a fost scos din calcule din cauza evenimentului tragic de anul trecut de la „Astroworld”.

Cam așa s-a văzut festivalul pe Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by cd (@charlidamelio)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Vanessa Hudgens

Paris Hilton

Sara Sampaio

Christina Milian

Nicole Scherzinger

Storm Reid

Harry Styles

Anitta

Sabrina Carpenter

Tinashe

Hailey Bieber

Megan Thee Stallion