Inna are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram, iar printre ei se numără și câteva staruri internaționale. Pe lista cu cei aproape 3 milioane de oameni care i-au dat follow se regăsesc nume mari din muzica internațională. 

Inna este cea mai urmărită vedetă de la noi pe rețelele de socializare. Dacă pe Facebook a depășit deja 10 milioane de fani, nici pe Instagram nu stă rău: 2,9 milioane de oameni au apăsat butonul ”follow” pentru a fi la curent cu tot ce postează Inna. Dar mai mult decât numărul, contează cine a dat follow: printre cei care o urmăresc pe Inna se numără trei artiști cu greutate din peisajul muzical de peste Ocean: Cardi B, J Balvin și Faydee. Toți trei i-au dat follow și Inna îi urmărește, la rândul ei, pe Instagram. 

#RarePicture. Inna a postat o poză cu Deliric pe Instagram. Ce a apărut pe contul lui de Insta'?

Dacă în cazul lui Cardi B nu știm cum a ajuns rapperița să o descopere și să o urmprească pe Inna, în cazul lui J Balvin lucurile sunt clare: cei doi se cunosc pentru că au colaborat în urmă cu șapte ani. Piesa pe care au lansat-o împreună, ”Cola Song”, are aproape 250 de milioane de vizualizări pe YouTube și e una dintre colaborările cele mai inspirate ale Innei.