Kendall Jenner și-a pregătit costumul pentru Halloween și le-a arătat și celor care o urmăresc pe Instagram ce outfit a ales pentru petrecere. Toate bune și frumoase, doar că modelul a cam exagerat cu Photoshop, iar cei care au văzut fotografia nu au putut să nu remarce proporțiile ciudate ale imaginii. 

Surorile Kardashian-Jenner sunt recunoscute pentru faptul că fac abuz de Photoshop aproape de fiecare dată când postează ceva pe rețelele de socializare. De multe ori s-a întâmplat să gafeze serios la acest capitol, iar internetul nu le-a iertat pentru asta. Dintre toate cele cinci surori, Kendall are, probabil, cea mai puțină nevoie să apeleze la aplicații de editare și la filtre atunci când postează pe Instagram. Și totuși o face, aproape de fiecare dată, iar uneori exagerează, cum s-a întâmplat și acum.

Kendall s-a transformat în mireasa care bântuie de Halloween și a făcut o ședință foto pentru a marca sărbătoarea. Cei care au văzut pozele pe care le-a postat pe Instagram au remarcat faptul că modelul are niște picioare imposibil de lungi, iar proporțiile corpului ei nu sunt deloc cele corecte. Nu este prima dată când Kendall a fost prinsă că și-a alungit picioarele (care oricum sunt lungi de la mama natură) în Photoshop. În urmă cu câteva luni, Kendall a pozat pentru linia de lenjerie intimă a lui Kim, SKIMS, iar în unele dintre fotografii apare cu picioarele disproporționat de lungi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)