Instagramul a dat startul unei adevărate întreceri între artiști în ceea ce privește numărul de urmăritori. În timp ce unii au puțini urmăritori, dar reali, alții se pare că au cam ”furat” startul.

Fenomenul urmăritorilor falși a căpătat amploare în ultima perioadă mai mult ca niciodată, mai ales că majoritarea business-urilor s-au mutat în online și sunt în căutare de așa-ziși influenceri. Aproape că nu mai există cont care să crească organic, iar în timp ce unii cad în mirajul cifrelor, alții consideră că a cumpăra urmăritori este destul de periculos. Există diferite platforme care pun la dispoziție ”boți” care să se comporte ca niște urmăritori reali, iar prețurile variază.

#FakeFamous. A apărut filmul care îți arată cât de mult ești mințit de influencerii pe care îi urmărești pe Instagram

În special, cele care vor să crească ca Făt Frumos peste noapte sunt vedetele. Celebritățile sunt focusate să aibă un număr cât mai mare de urmăritori și este o adevărată întrecere între ei. Te-ai întrebat vreodată dacă milioanele de urmăritori sunt reale? Ei bine, majoritatea artiștilor care au primit deja bifa albastră de la Instagram au mai mult de 40% de urmăritori falși. 

Iată cine se află pe listă:

10. Priyanka Chopra – 43%

9. Khloe Kardashian – 43%

8. Katy Perry – 44%

7. Miley Cyrus – 45%

6. Deepika Padukone – 45%

5. Ariana Grande – 46%

4. Taylor Swift – 46%

3. Kourtney Kardashian – 46%

2. BTS – 47%

1. Ellen DeGeneres – 49%