Atunci când ești vedetă, paparazzii stau cu ochii pe tine la fiecare pas. Nu le scapă nimic și, de multe ori, inventează lucruri care nu sunt adevărate. Aproape că nu e vedetă feminină despre care să nu se fi spus, la un moment dat, că ar fi însărcinată.

O relație nouă, o ținută care nu le avantaja, o vizită la o clinică ginecologică sau câteva kilograme în plus sunt tot atâtea motive pentru ca tabloidele să inventeze știri cu și despre bebeluși. Partea amuzantă e că multe dintre ele nici măcar nu au copii și nici nu își doresc prea curând.

 

Rihanna a fost "însărcinată" cu Drake, în 2014. Presa a mers atât de departe, încât a falsificat o ecografie pentru a susține ipoteza.

Jennifer Aniston e gravida eternă. Nici ea nu mai știe de câte ori s-a scris că e însărcinată.

Despre Taylor Swift s-a scris că a fost însărcinată cu Harry Styles, în 2012. 

Lady Gaga a făcut burtică, la un moment dat, iar paparazzii au fotografiat-o acoperindu-și formele. De aici până la zvonuri despre sarcină nu a fost decât un pas.

Miley Cyrus a fost "însărcinată" cu Liam Hemsworth, dar și cu Patrick Schwarzenegger. Cel mai crazy zvon a apărut însă în 2015, când s-a scris că aștepta un copil cu Justin Bieber.

Selena Gomez a fost până acum "însărcinată" cu aproape toți iubiții ei: Justin Bieber, Zedd sau The Weeknd. 

Dua Lipa a fost cea mai recentă ”victimă” a zvonurilor legate de o eventuală sarcină. S-a întâmplat chiar la începutul acestui an. 

Hailey Bieber a ținut să precizeze că nu este însărcinată, după ce Justin a postat o poză pe contul lui de Instagram și toată presa tabloidă s-a grăbit să tragă concluzia că descrierea ”Mom & dad” se referă la ei. De fapt, Hailey a explicat că se referea la câinele lor.

Delia este ”gravida” preferată a tabloidelor de la noi. Atunci când nu este întrebată când face un copil, presa de scandal găsește ”dovezi” că Delia s-ar pregăti să devină mămică.