Justin Bieber a ajuns de râsul internetului, din cauza unui panou publicitar cu el. Biebs pare a avea picioare de femeie, iar imaginile au ajuns virale și nu au cum să nu îți smulgă măcar un zâmbet.

Justin Bieber a devenit recent imaginea Balenciaga și a făcut o ședință foto pentru a promova noua colecție a brand-ului. Una dintre imaginile cu Justin îmbrăcat în Baleciaga din cap până-n picioare a devenit posterul oficial al campaniei și folosit intens pentru a promova piesele vestimentare. Fotografia a fost folosită și pe post de panou publicitar și instalată pe o clădire înaltă. Toate bune și frumoase, numai că posterul cu Justin a apărut peste o reclamă la SKIMS, brand-ul de lenjerie al lui Kim Kardashian.

#lookalike. Justin Bieber are o sosie pe TikTok. Și e fată!

Așa se face că imaginea este jumătate cu Bieber, jumătate cu modelul din reclama la SKIMS. Cântărețul poartă o geacă neagră din piele, iar în partea de jos pare a avea chiloți și picioare de femeie. Cei care au văzut reclama s-au oprit imediat pentru a imortaliza momentul, iar mai departe magia internetului și-a făcut treaba. Imaginile au făcut înconjurul lumii și s-au transformat în subiect de glume pe rețelele de socializare. 

PS: trebuie să recunoaștem că, dacă ar fi picioarele lui Justin, i-ar face concurență soției lui, Hailey Bieber.