Viața în lumia reflectoarelor nu este întotdeauna perfectă. Fanii sunt mereu cu ochii pe vedete și nu ratează nicio ocazie să le critice dacă aparițiile lor nu sunt perfecte și dacă au câteva kilograme în plus.

A fi celebru nu este niciodată atât de ușor pe cât pare, pentru că asupra vedetelor există o presiune mult mai mare. Chiar dacă nu au formele pe care și le doresc, acestea au început să posteze fotografii needitate și...rezultatul nu este tocmai unul plăcut.

Camila Cabello. ”Alergam în parc, îmi vedeam de treaba mea, încercam să mențin fit. Doar pentru că alergam ca o persoană normală nu înseamnă că trebuie să faceți atâta caz din asta. Sunt mândră de corpul meu, așa că lăsați-mă să fac ce consider că este mai bine pentru mine. Suntem femei reale, cu forme și celulită, vergeturi și grăsime. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem. Suntem frumoși la interior și la exterior, gândiți pozitiv.”

Selena Gomez. ”Sunt atât de recunoscătoare că am avut oportunitatea de a sărbători eforturile prietenilor mei. Colaborarea cu La Mariette este disponibilă începând de azi. Ce iubesc eu la acest brand? Faptul că celebrează femeile care își iubesc corpurile necondiționat și că le oferă grația pe care o merită. Sper să vă placă la fel de mult ca și mie”, a scris Selena pe Instagram.

Billie Eilish. Billie s-a afișat relaxată pe străzile din Los Angeles cu o ținută mulată care îi scotea în evidență toate formele. Artista a asortat o șosetele de brand cu o pereche de papuci casual.  ”Dacă port haine largi, nu sunt femeie. Dacă port haine mulate, sunt o femeie ușoară. Voi, cei care nu mi-ați văzut niciodată corpul, îl judecați în continuare și mă judecați și pe mine pentru asta.”

Bebe Rexha. Artista care a fost refuzată de mulți desgineri pe motiv că nu s-ar încadra în standardele de greutate se afișează mândră cu formele ei ori de câte ori are ocazia. Bebe a avut parte de o escapadă cu iubitul ei pe una dintre plajele din Mexic, iar paparazzi și-au făcut treaba, ca de obicei.

Katy Perry. Artista mai are mult de muncă pentru a scăpa de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Pe zi ce trece, Katy se convinge din ce în ce mai mult că nu este ușor să fii mamă. Artista și-a postat gândurile pe Twitter, acolo unde este convinsă că mulți urmăritori sunt de acord cu ea. ”Idee preconcepută: să fii mamă nu este un job full time. Atunci când o mamă se întoarce la muncă, indiferent de profesia pe care o are, nu se întoarce dintr-o vacanță. Vine tot de la un job full time, cel de mamă.”

Demi Lovato. „M-am săturat să îmi tot fie rușine de corpul meu și să mi-l editez în poze (da, celelalte imagini în costum de baie erau editate și urăsc faptul că am făcut asta, dar este adevărul), iar cei care cred că acela este idealul de frumusețe, eu nu sunt așa. Vreau ca acest nou capitol din viața mea să fie despre cum să fii autentic decât să încerc să mulțumesc standardele altora.”